Борис Бонев за номинацията на Вили Лилков: Грешка е отново да се разцепва вота в София

  • 24 юли 2023 19:05

  • 3099
  • 0
Борис Бонев за номинацията на Вили Лилков: Грешка е отново да се разцепва вота в София
© БНТ

Най-ясното доказателство, че няма нищо изтъргувано е фактът, че аз не съм кандидат за кмет на София. "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" направи стъпка настрани, за да може да сложим край на 18-годишното управление на ГЕРБ, което вместо да модернизира града ни, направи изоставането още по-голямо. Това коментира Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси в предаването "Още от деня" по БНТ. 

По думите му има ясни резултати от управлението на ГЕРБ - разместените жълти павета, липсата на инвестиции в кварталите. "Имаме и 14-годишна публична, автентична битка за София", каза още той. 

Бонев бе категоричен, че Васил Терзиев би бил добър кмет на София. 

Обединихме се много хора със знания и опит за София. Това обединение прави така, че тази кандидатура да бъде алтернативата на ГЕРБ в София. Васил Терзиев обясни за неговото семесйтво. За мен много по-важен е разговорът за София. Моето семейство е пострадало от комунистическия режим, но сме се научили да гледаме напред. Ще бъде грешка ако се върнем към 1998-1999 година, добави Бонев.

Проф. Вили Лилков: Кандидатурата ми за столичен кмет обединява десницата

Той коментира и кандидатурата на Вили Лилков за столичен кмет: "За мен е грешка в този исторически момент, когато имаме възможност да отстраним ГЕРБ, отново да се разцепва вота в София. Видяли сме и него и ГЕРБ на какво сас способни, ввидяхме и успехите и неуспехите им. Време е да сее даде ред на нови хора. С Васил Терзиев от седмици сме на терен. Срещаме се с хора, разговаряме с тях, даваме решения на проблемите им. Ние слушаме хората, взимаме предвид тяхното мнение". 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3099 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини