Бонев: Няма интрига, постовете не са били водещи за нас

  • 28 юни 2023 09:06

  • 592
  • 0
Бонев: Няма интрига, постовете не са били водещи за нас
© Булфото (архив)

Няма интрига, защото позициите и постовете не са били водещи за нас. Човек като Васил Терзиев с изключително голям управленски опит, който успя да ни обедини, да е над партиен. Аз съм изключително въодушевен. Това заяви пред БТВ председателят на "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

Вчера обединението - "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" и коалицията с "Продължаваме промяната - Демократична България", представи кандидатът си за кмет - предприемачът Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Водач на листата за общинските съветници ще бъде Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

От "Спаси София" за новия кандидат Терзиев: Искаме да покажем обединен фронт за София

Той коментира и това, че кандидат на БСП д-р Делян Георгиев е в екипа на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. „Той е страхотен професионалист и един от най-успешните районни кметове на София. Георгиев беше изключен от БСП, защото се противопоставил на връщането на хартиената бюлетина. За нас беше естествено всички успешни хора, с опит в администрацията, да бъдат част от този екип“, каза Бонев.

Според него следващото управление на София ще бъде по-добро.

„Искаме всичко да зависи от нас и да носим отговорност. Съжалявам, че за елементарни неща се налага месеци да убеждаваме на едни незаинтересовани хора“, каза Бонев.

Той посочи, че основната цел ще бъде да се покаже, че нещата, за които от "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" са се борили от години, са постижими.

Бонев допълни, че дори в опозиция гражданската инициатива е успяла да изпълни редица от целите си, свързани с паркирането, градския транспорт и др.

Васил Терзиев: Искам София да е град на бъдещето

"Това са неща, които ежедневно променят живота на хората. Отмяната на картите за една линия не беше грешка, а те бяха върнати по политически причини", отбеляза Бонев.

Той подчерта, че е важно обединението да има и мнозинство в Столичния общински съвет.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
592 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини