Проф. Вили Лилков: Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ

  • 26 септември 2023 12:24

  • 3114
  • 4
Проф. Вили Лилков: Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Кандидатурата на Антон Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ. Така кандидатът за кмет на столицата на местна коалиция "Синя София" проф. Вили Лилков коментира пред Actualno.com кандидатурата на ГЕРБ за кметската битка за столичния град в лицето на Антон Хекимян. 

Според него след 18-годишно управление на Столична община и при цялата власт върху общинската администрация и общинския съвет ГЕРБ се оказват неподготвени да издигнат кандидат, който да е достатъчно подготвен, да има експертиза и да може да защити всичко това, което е направено или ненаправено през годините от тях.

ГЕРБ издига Антон Хекимян за кмет на София, той: Искам да работя за обществото!

"На първо място той е човек без експертиза, без подготовка за поста, който ще заеме, без ясни политически и обществени позиции и в този смисъл той представлява една загадка за избирателите", смята проф. Лилков.

Как изглежда към момента битката за София?

"В този смисъл смятам, че това е една кандидатура, която постави избирателите на ГЕРБ в същата ситуация, в която изпаднаха и десните избиратели след несполучливата кандидатура на Васил Терзиев", каза Лилков. Той заяви, че при евентуален балотаж би призовал хората да гласуват за него. "Ясно е, че ще призова да се гласува за Синя София", каза кандидат-кметът. 

Стана ясно, че коалиция "Синя София", издигнала проф. Вили Лилков за кмет на София ,са внесли всички документи за регистрация на общински съветници и районни кметове в общинската избирателна комисия. "Имаме пълна листа за общински съветници, балансирана между различни професии", каза още той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3114 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
КЪДЕ ВИ Е РАЗУМА Г-Н ПРОФЕСОР ?

2023.09.26 | 14:22

4
Проф. Вили Лилков: Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ това е несериозно, още повече изказано мнение от професор.
Анонимен

2023.09.26 | 13:52

3
Изборите ще покажат.
лрп

2023.09.26 | 13:00

2
Падението на ГЕРБ започна преди време с комедийната кандидатка за президент Цецка... доста смешно беше за всички ни да гледаме това ! След това е ясно какво ги направи Радев. Тази партия е пълна скръб щом е изградена от вели човечета.
Ех , лакомията

2023.09.26 | 12:53

1
за власт, какво ли не прави!

Добави коментар

Водещи новини