Борис Бонев: Компромис със София няма да правим

  • 09 юли 2023 13:33

  • 1613
  • 0
Борис Бонев: Компромис със София няма да правим
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Важното е, че още в началото на преговорите на масата беше поставена целта - София да получи бърза модернизация и развитие след местните избори. София да бъде спасена от 18-годишното управление на ГЕРБ. През тези години градът ни не навакса, дори изостана от конкурентите си. Виждам огромния потенциал на нашия град, който се пропилява от неамбициозни, корумпирани и некомпетентни хора". 

Това каза пред БНР Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, кандидат за водач на листата общински съветници на обединението за участие в местните избори в София - ПП, ДБ и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и". 

И подчерта, че по-ранното излизане на терена на кампанията цели да покаже, че от обединението са отворени и готови да отговорят на въпросите на хората. 

Той обобщи плановете за столицата за следващите четири години: "Мащабни инвестиции в кварталите. Борба срещу корупцията. София - чист, зелен и подреден град. Ще инвестираме средствата на София в такива ремонти, които да оправят градската среда от фасада до фасада, а не на кръпки и на парче. Има над 30 терена, които са подходящи за монтажни паркинги. Като за четири години могат да бъдат започнати поне 20 паркинга, а приведени в експлоатация - поне 10. Екипът ни има подготвени голям брой промени в общинските наредби, за да се намали до минимум човешкият, субективният фактор. Планира се промяна на управлението на Столичен инспекторат". 

Васил Терзиев: Разбрах, че съм виновен за всичко, може би не само в тази галактика

В предаването "Неделя 150" Бонев посочи, че има ли добри решения, независимо чии са, трябва да бъдат подкрепяни. 

"Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" няма да мълчи за проблемите, както и досега. Компромис със София няма да правим. Ако комфортът на националната власт е за сметка на реформите в София, то нашите партньори ще трябва да си търсят друг коалиционен партньор. Не сме се блъскали 14 години с толкова усилия и труд, за да може накрая всичко това да бъде хвърлен в кофата".   

 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1613 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини