Даниел Митов за декларацията на ПП-ДБ: Поне едно е ясно - знаят къде е вратата...в логото им

  • 23 юни 2023 17:11

  • 3381
  • 0
Даниел Митов за декларацията на ПП-ДБ: Поне едно е ясно - знаят къде е вратата...в логото им
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Виждам, че колегите от ППДБ са пуснали декларация, с която преоткриват основни принципи от културата на взаимодействие в парламентарната демокрация.

Това написа на личната си страница във Фейсбук зам.-председателят и депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, който коментира декларацията на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". Ето какво още сподели той:

"По принцип е хубаво да се учиш от вече утвърден опит и традиция. От грешките на другите преди теб. Но никак не е разумно да не успяваш да се научиш дори от собствените си грешки, понеже си прекалено зает да ги отричаш. 

ПП-ДБ обявиха при какви обстоятелства кабинетът "Денков-Габриел" ще подаде оставка

От самото начало им обясняваме какви механизми са необходими, за да функционира едно правителство, пред което ще стоят тежки предизвикателства. Обяснявахме им, че не е полезно за самите тях да искат цялата власт. Че управлението е преди всичко отговорност и постоянно търсене на подкрепа.

Сега гледам, стигат сами до изводи, които са направени поколения преди тях. Забавното е, че плашат с искане оставката на собственото си правителство. Поне едно е ясно - знаят къде е вратата...в логото им". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3381 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини