Даниел Митов: Натискът да няма кабинет е на всички нива, очаквам още

  • 01 юни 2023 08:20

  • 1936
  • 5
Даниел Митов: Натискът да няма кабинет е на всички нива, очаквам още
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да подкрепи свалянето на имунитета на който и да било народен представител от която и да е парламентарна група, докато текат усилията за правосъдната реформа, включително конституционна реформа".

Това заяви в студиото на „Здравей, България” Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Натискът в момента да няма кабинет е на всички нива. Очаквам още”.

По думите му смисълът на депутатския имунитет е, „когато бъдат избрани хора в Народното събрание, те трябва да могат да упражняват собствената си ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, без да им  се оказва натиск отвън”.

Той е убеден, че след няколко години съдът ще постанови, че това е измислено. 

На въпрос ако „Барселонагейт“ е измислен казус, като самите те твърдят, защо Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сам не си даде имунитета, Митов отговори, че лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е бил без имунитет 2 години.

Захариева (ГЕРБ): Докато партиите се бият, унищожаваме парламентаризма

„Защо се сетиха сега, когато тръгна правосъдна реформа?“, попита той.

„Ние не сме спорили за това трябва ли да има механизъм за разследване на главния прокурор. Въпросът беше какъв да е този механизъм. Когато се постигна съгласие за този механизъм, тръгнаха и нападките“, каза Митов.

Той коментира и преговорите, които продължават между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ за кабинет с втория мандат.

По думите му експертният състав на правителство между първите две коалиции е единствен вариант за редовна власт.

 „Един експертен кабинет с политически гаранти академик Денков и Мария Габриел, ще бъде добро начало на контрукт, който да изведе държавата от състоянието, в което се намира вече две години”, категоричен е Митов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1936 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Няма контрол качеството на бензина и изгорели газо

2023.06.01 | 10:16

5
В България става много замръсен въздух, море превърна в мръсен канал, а всички плажове превърна в парсели за разходка с куче и тоалетна за домашни любимци.- Слава на СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ!

2023.06.01 | 10:02

4
Явор Божанков и Искрен Митев искат да се женят легално в България

2023.06.01 | 09:59

3
САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !

2023.06.01 | 09:58

2
Кабинет от шарлатани и национални предатели , каквито са ПП и ДБ ? НИКОГА !

2023.06.01 | 09:23

1
ДАНЮ Г ЪЗОЛИЗНИКА ПОЧНА ДА СЕ ДОСЕЩА , ЧЕ СЛЕД ПОСЛЕДНИЯ ВАЛС НАСТЪПВА И ВИДЬОВ ДЕН.

Добави коментар

Водещи новини