Даниел Митов (ГЕРБ): Стремим се да възстановим парламентарната демокрация

  • 09 юни 2023 21:26

  • 854
  • 15
Даниел Митов (ГЕРБ): Стремим се да възстановим парламентарната демокрация
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Извървяхме много път, за да имаме правителство сега. Стигнахме до управление, което да има ясни цели и се стреми да възстанови парламентарната демокрация. Имахме правителство, което беше сложено в ъгъла. Трудно българското общество можеше да издържи шести избори. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Още преди изборите казахме, че най-стабилната формула би била, тази която успяхме да реализираме. Да, част от нашите симпатизанти още трудно могат да преглътнат тази формула, но те са разумни и ще разберат“, добави той.

„Очакваме разумно, консервативно фискално поведение и ще следим за всяка цифра. Ясно е, че в една подобна коалиция няма как да минем към безкрайно харесване. В демокрацията не е важно кой не харесваш, а какво можеш да предложиш. Политика не се прави на база емоции“, изтъкна Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Десислава Атанасова (ГЕРБ): Благодарение на ГЕРБ има правителство и ще има и съдебна реформа

Във връзка със случая „Барселонагейт“, Митов заяви: „Този казус се върти в продължение на години. Въпросът е, че той е кух и то по всички ъгли. Борисов винаги е казвал, че няма къща в Барселона. Испанските власти проведоха 2 годишно проучване. Те хванаха в корупция собствения си крал, мислите ли, че не могат да хванат един премиер?“, посочи той.

„Ако идеите са разумни, има шанс за конституционно мнозинство. Да няма главен прокурор е въпрос на много задълбочен дебат. Единият дебат трябва да се води върху цялостната съдебна реформа. Това трябва да се прави много внимателно – правосъдието да е свободно, а политиците да взимат спокойно решения. В продължение на 2 г. наблюдавахме една революция, оказа се, че корупция има и тя е обществен феномен, с който за да се справим са нужни много повече усилия“, заяви Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, по повод на предложенията за конституционни промени.

„В момента се прави опит от „Възраждане“ за овладяване на страстите на гражданите, като им се обяснява, че са жертва на някакъв заговор. По подобен начин са функционирали болшевишките правителства. На всичко отгоре ги караш да се озлобяват към някаква невидима опасност. Всичко си зависи от нас – ако имаме проблеми, те си зависят от нас и как ние ще си ги оправим“, обясни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
854 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Lissa

2023.06.10 | 02:39

15
Горещи момичета ви очакват на - - - Sexy18.pw
Електpa

2023.06.10 | 00:31

14
Митов, попитай КАСКЕТА, защо Борисов да няма любовница. Само той не я назначи на много хилядна заплата, както Киро Шарлатана ореди ГугЛена. Нима забрави, че и Крадеф си назначи любовницата на две заплати, и евтин държавен апартамент. Помним, че и Краднелия, си назначи един автомобилен състезател, на заплата от партийната субсидия, да я "вози", когато и се прииска. Мая Галева ореди любовника си, за министър на войната. Помним как и СС Момата, плащаше с държавни пари за тъпите филми на Ел Йо, щото се яздеха взаимно на мотора му. А МИ МОРАЛНИЯ И ЧЕСТЕН КАСКЕТ, КАК ПЛАЩА НА СИЙКА, ОТ ДЖОБА СИ ЛИ, ИЛИ Е НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА. И т. н и т. н тък...

2023.06.09 | 23:48

13
Завършен идиот

2023.06.09 | 23:40

12
Боко ли е бил демокрацията бе лайно замазано!!
????

2023.06.09 | 23:11

11
"Другарю"Митов,Вие се стремите,но как да стане това БЕЗ ИСТИНАТА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,Барселона,ХАЗАРТА, "ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл", "Росенец",Капитан Андреево,ПАНАИРА,...........................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ "герб" и ЯТАЦИ????!!! КАК ????

2023.06.09 | 23:09

10
ХАХХАХАХАХАХАА ГЕРБ И ДЕМОКРАЦИЯ......

2023.06.09 | 23:00

9
Българите са Тюркезирани Славяни от Тюрко-Монголското племе БИЛГИ. Благодарение на това, че е останала още Славянска - Руска кръв в БА 'АЛ 'АРИТЕ, същите още са ХРИСТИЯНИ и говорят на Славянски Български език, а не на езика на БИЛГИ.

2023.06.09 | 22:56

8
Българите са Тюркезирани Славяни от Тюрко-Монголското племе БИЛГИ. Благодарение на това, че е останала още Славянска - Руска кръв в Бъларите, същите още са ХРИСТИЯНИ и говорят на Славянски Български език, а не на езика на БИЛГИ.

2023.06.09 | 22:46

6
Парламентарната Демокрация е НЕДОНОСЧЕ родено 1989г. Нали с тази Парментарна Демокрация направиха ПОЗОРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.
БЪРКАШ

2023.06.09 | 22:50

7
НЕДОНОСЧЕТО СА КОЦЕ КРЕМЪЛСКИЯ КАПУТЪ И БСП ..

2023.06.09 | 22:12

4
ДАНЬО , ДАНЬО , СТРЕМИШ СЕ ДА НЕ ОТПАДНЕШ ОТ ХРАНИЛКАТА , ЗАЩОТО ЗНАЕШ , ЧЕ СИ УМЕН КАТО КАРНОБАТСКА ОВЦА.
ТИ ОТ

2023.06.09 | 22:22

5
СТРАЛДЖА ЛИ СИ ...., ГОООВЕДООО РООГАЧ ...

Добави коментар

Водещи новини