Стоян Георгиев: Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме Промяната“

  • 01 май 2024 16:21

  • 2604
  • 4
Стоян Георгиев: Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме Промяната“
© Булфото архив

Сам подадох заявление за напускане на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ (ПП), каза за БТА депутатът от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП-ДБ) Стоян Георгиев.

По думите му причината е, че ръководството на ПП подкрепя изграждането на ветрогенераторен парк с 43 кули в Силистра.

Ръководството на ПП прояви мнение, различно от това, което имам аз в частност и хората на община Силистра - голяма част от тях и след като срещнах неразбиране, аз реших, че няма просто място да се намирам в редиците на тази партия и трябва да поведа хората, да спрем това зло, което е надвиснало над нашите глави, обясни Георгиев.

Той обясни, че има одобрен от Общинския съвет проект за промяна на Общия устройствен план за изграждането на ветрогенераторен парк. В този парк трябва да бъдат изградени 43 кули, всяка по 290 метра.

Общо 43 ветрогенератора, "забучени" в плодородна земеделска земя, само и само да стане някакъв проект, от който ще спечелят двама-трима души, а всички останали ще бъдат потърпевши, каза Стоян Георгиев. Само на няколко километра се намира и езерото Сребърна, допълни той.

Стоянов каза, че общинският съветник от ПП Мария Христова Илчева-Иванова, която е избрана от гражданската квота, също не е подкрепила проекта за ветрогенератора.

Проектът е внесен от кмета на община Силистра Александър Сабанов.

Депутатът Стоян Георгиев вече не е част от "Продължаваме промяната"

По-рано днес от ръководството на ПП обявиха, че Стоян Георгиев вече не е част от партията.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2604 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 06:48

4
❤️ Г­о­­р­е­­щ­и­­­ ­­­м­­­о­­­м­­и­­ч­­е­т­а­ ­­в­и­ ­о­­ч­­а­­­к­­­в­­а­­­т ­-­ X­1­­­8­­­.­F­­U­­­N
баба гицка

2024.05.01 | 19:42

3
пп=подли педали - кукли на мутрите

2024.05.01 | 19:21

2
ПРЕКРАСНО Е ЧЕ ТАКИВА ДЪРТИ СЪВЕТСКИ ТАРАЛЯСНИЦИ НАПУСКАТ ПП
П.ут.кин ка.пу.т

2024.05.01 | 16:47

1
Ха, ха, ха - поредния плъх бяха от потъващия кораб на Пуделите и пачките. Така де - едни фалшицират документи, правят пачки, контрабанда, отглеждат златни пудели а други се задоволяват с трохите.

Добави коментар

Водещи новини