Мирослав Иванов от ПП-ДБ за избора на Сарафов: Имитация на промяна!

  • 20 юни 2023 07:53

  • 1109
  • 1
© БТВ

Предсрочното освобождаване на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във беше само част от съдебната реформа. Тя ще продължи, когато хора като Гешев, който няма качества за високия пост, спрат да се случват. Това заяви пред БТВ Мирослав Иванов от ПП-ДБ.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

"Имитация на промяна", каза Иванов по повод избора на ВСС Борислав СарафовБорислав СарафовБорислав Сарафов е роден на 16 август 1969 г. в София.   През 1987 г. завършва 27 ЕСПУ „Акад. да бъде избран за временно изпълняващ длъжността главен прокурор и допълни: "Той е другата страна на монета Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във."

"Ние не сме партньори с г-н Делян Пеевски, съдебна реформа ще се направи с мнозинство, демокрацията изисква да си говори с хора, които не ти е особено приятно."

Откровен цинизъм е да говориш за Левски и че ще се бориш с престъпността, след като 4 години си имал такава възможност, каза Иванов по повод вчерашното обръщение на Гешев. 

Гешев с обръщение към народа

Бившият парламентарен шеф поясни, че ПП-ДБ ще се почувстват излъгани, ако колегите им от ГЕРБ не спасят ангажиментите си в управленската и законодателна програма. "Там ясно седят ангажименти за съдебна реформа", посочи той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1109 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.16 | 11:49

1
Мафията е в партииния дом

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини