Илхан Кючюк: България може да има ключова роля на Балканите

  • 15 юни 2023 09:05

  • 723
  • 0
© Фейсбук/Илхан Кючюк

„Най-вече искам българските граждани да усетят стабилността, която е свързана с редица проблеми. Не е важно какво казва Брюксел, а българските граждани“. Това коментира в Страсбург пред NOVINI.BG евродепутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е.

„Има много неясноти“, призна той, но нека да има стабилност.

Кючюк напомни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще участва в реформирането на съдебната система. "Нужни са сериозни радилкални реформи", каза отново той. "Има липса на справедливост и това не е въпрос на усещане, а се вижда с просто око от българското общество", заяви евродепутатът и поясни, че не се изисква Велико Народно събрание. 

Кючюк призна, че трудно наистина е реформирано правителството, но за напрежение, според него, не може да се говори. 

Във връзка със ситуацията на Балканите, Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е заяви, че никой няма нужда от нови конфликти. Той смята, че България в този момент може да играе ключова роля.

Кючюк коментира случващото се в Република Северна Македония (РСМ).

Джамбазки: Калинките и къпинките се пазят, ама ако е българин пребит - всички са слепи

Той сподели, че неодобрява случващото се там, грубият език и антибългарските тенденции.

Цялото интервю с Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е за NOVINI.BG може да гледате и ТУК.

Последвайте канала на

Галя Георгиева
723 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини