Илхан Кючюк (ДПС): Обвиняваха ни, че защитаваме Гешев, сега ни обвиняват, че не го защитаваме

  • 15 май 2023 17:59

  • 1021
  • 5
Илхан Кючюк (ДПС): Обвиняваха ни, че защитаваме Гешев, сега ни обвиняват, че не го защитаваме
© БТВ

Посланието на хората е едно - намерете политическия консенсус, направете така, че да има правителство. Няма как да бъде разрешена нито една криза, ако не бъде решена политическата криза. Големите цели като Шенген и еврозоната не могат да бъдат постигнати без разрешаване на тази криза. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ евродепутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепя институционалния ред - че властите трябва да си съдействат, но в Конституцията ясно е казано каква е ролята на политиците и докъде могат да стигнат те, заяви Кючюк.

Обвиняваха ни, че защитаваме Гешев, сега ни обвиняват, че не го защитаваме. Ако трябва да се направи сериозна, дълбока съдебна реформа, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е на разположение. Бяхме на срещи с двама еврокомисари и те казаха, че това отговаря на критиките на Европейския съюз спрямо България, посочи евродепутатът.

Иван Гешев скъса оставката си и заяви: Време е да бъде изметен този политически боклук!

Отвън изглеждаме объркано, защото нямаме ясни позиции и не можем да подредим собствения си двор, като не можем да съставим правителство. А в същото време Европейският съюз е във важен момент, коментира Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е.

Според него във външнополитически план може да бъде направено много повече, включително и за отношенията на България с Република Северна Македония.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1021 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
КОЙ ТОЧНО

2023.05.15 | 22:00

5
ИСКА ДА ЗАЩИТАВАТЕ ДРУГАРЯ ГЕССШЕФФ? :)
Емѝ...

2023.05.15 | 21:13

4
посланието на хората е да ви е6а мамицата продажна.
????

2023.05.15 | 18:41

3
"българино"Кючюк,КАК да стане това за ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА ,БЕЗ ИСТИНАТА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА", "Белене","Лукойл","Росенец",Капитан Андреево,ПАНАИРА,.............................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ"герб" и ЯТАЦИ???? КАК ???? А,случайно да ЗНАЕТЕ,КОИ са ЯТЯЦИТЕ, "Другарю" Кючуков????
митьо

2023.05.15 | 18:39

2
Никой не ви обвинява, че вече не подкрепяте Гешев. Просто лъсва истината какво се случва с него, когато спрете да го подкрепяте ,това е. Гешев е продукт на ДПС и ГЕРБ. Само, че продуктът нещо се разбонтува .Дали е цирк или не ,ще видим.

2023.05.15 | 18:32

1
Проблемът синеочко е .че се въртите в зависимост от изгодата само на вашата партия.Докато можеше да ви пази гърба и имаше голямо влияние бяхте зад него,сега като възникнаха сериозни проблеми свързани с оставката на Гешев си траете.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини