Посланиците на ЕС се срещнаха с делегация на ДПС, водена от Делян Пеевски

  • 09 май 2024 16:12

  • 670
  • 3
Посланиците на ЕС се срещнаха с делегация на ДПС, водена от Делян Пеевски
© ДПС

Днес, четвъртък, 9 май, в рамките на белгийското председателство на Европейския съвет, посланиците на страните членки на ЕС се срещнаха в белгийската резиденция с делегация на Движението за права и свободи (ДПС), водена от председателя г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Това съобщиха от пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Пеевски в Деня на Европа: Евроатлантизмът няма и не може да има алтернатива

Заедно те проведоха разширена дискусия по няколко теми от национален и регионален интерес. 

Дискусията протече в открита и сърдечна атмосфера, по време на която бяха обсъдени открито всички важни за присъстващите теми. Белгийско председателство на ЕС в България благодари на делегацията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и местните ръководители на мисии на ЕС за приноса им към дискусията. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
670 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Какъв

2024.05.09 | 22:19

3
е тоя изверго-изрод от снимката със свинска физиономия, що за падение е да стискаш ръката на отввлен престъпник, психопат и българоубиец?

2024.05.09 | 18:02

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
шиши циганина

2024.05.09 | 17:05

1
д аг ипочерпи с свинско

Добави коментар

Водещи новини