Михаил Миков: Най-върлите, които сега атакуват Гешев, до онзи ден му пълзяха в краката и правеха сделки с него

  • 17 май 2023 17:55

  • 3356
  • 4
Михаил Миков: Най-върлите, които сега атакуват Гешев, до онзи ден му пълзяха в краката и правеха сделки с него
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Дребнаво е Народното събрание да се занимава с кучето на Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и кой го храни. Ако депутатите така ще правят съдебна реформа, нищо няма да се получи. За съжаление парламентът и обществото са обхванати от дребнотемие. 

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS бившият председател на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, който коментира скандалите в прокуратурата. 

"Доверието в органите на съдебната власт се срива по същия начин, по който се е сринало доверието в парламента и политиката въобще. Всичко това руши държавността. Хората нямат вяра на институциите. Очевидно в прокуратурата става въпрос за битка за власт и битка за това кой ще контролира съдебната власт. Интересно е, че най-върлите, които сега атакуват Гешев, до онзи ден му пълзяха в краката и правеха сделки с него. В парламента има хора, които ще се пенсионират и ще искат да реформират съдебната система. Ако се стигне до мнозинство за реформиране на Конституцията, това според мен ще е благодарение на някакви сделки, а не на мнозинство базирано на общи програми и идеи", категоричен бе той. 

Две комисии проверяват сигнала на Сарафов: Гешев иска шестимата, които са против него, да си направят отвод

"Обвиненията между Гешев и Сарафов са поредното омаскаряване на съдебната власт. Явно става въпрос за политическа игра и политическа битка, в която ще изгубят честните прокурори и българското общество, което ще погледа сеири, но нищо повече. В същото време бюджет все още няма. Не се обсъжда големият въпрос за данъчната реформа и още редица много важни въпроси. Според мен Нинова правилно се оттегли от подкрепа и разговори с ГЕРБ. Друг е въпросът, че тя трябваше да го направи много по-рано, ако беше принципна. За мен най-честно е да се отиде на нови избори в тази ситуация, защото в този парламент по-скоро ще се сътави правителство на базата на някакви договорки, а не на реални политики", завърши Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3356 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Фафи

2023.05.18 | 05:19

4
Миков винаги е бил тих, разбран и почтен човек. БСП много губи без него. Човекът е обективен и честен, въпреки че е комунист.

2023.05.17 | 21:42

3
Ее, ха наздраве, другарю
вЕрвам ти

2023.05.17 | 21:21

2
и защо досега мълча
АЛЛООУ

2023.05.17 | 18:43

1
Ти от де изпълзя?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини