Христо Иванов: Това, което се предлага с първия мандат, не може да реши проблемите на България

  • 17 май 2023 10:05

  • 1138
  • 7
Христо Иванов: Това, което се предлага с първия мандат, не може да реши  проблемите на България
©
Слушай новината Слушай новината

"Това, което се предлага с първия мандат, не може да реши големите проблеми на България", коментира Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

Според него ситуацията в страната е сериозна и всяко решение по отношение на управлението трябва да бъде взимано много внимателно, предаде БТА.

Кирил Петков: Няма да подкрепим първия мандат, започваме да работим за втория

"При срещите ни с Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова поставих на нея и цялото ръководство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за пореден път въпроса какви промени в Конституцията предвиждат, защото това е пътят към системна промяна в България. Не просто да опитаме да махнем един досадил на всички главен прокурор, за да оправим проблема, а наистина да решим нещата в дългосрочен проблем. На този въпрос отговор не получих", обясни Иванов.

Заради всичко това подходите към втория мандат започваме от разговора за Конституцията, защото смятаме, че това е системният начин да бъдат решени проблемите на страната, коментира той.

Според него въпросът не е на кого е мандатът, а кой може да предложи формула, фокусирана върху истинските решения. Ще опитаме да направим това във втория мандат и се надяваме на отговорно отношение, заяви Иванов и добави, че проектокабинетът на ПП-ДБ с премиер Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С не е минал окончателно гласуване на парламентарна група.

Случилото се около главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във в последните дни показа дълбоките проблеми на политическата ситуация, смята депутатът. Всеки, който се надява, че проблемът с липсата на законност в България може да бъде игнориран, заметен под килима, ще преживява такива изненади с такива детонации, пиротехники и т.н. до безкрай. Докато не бъде решен този проблем, българската държавност, българската институционална и политическа система няма да бъдат оздравени и през цялото време ще дават подобни дефекти, и ще произвеждат подобни "къси съединения", коментира Иванов. 

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския призова да бъде решен проблемът и посочи, че това може да стане само чрез изменение в Конституцията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1138 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Боби

2023.05.17 | 10:14

1
Мишокът се обади.
ЩО ДА НЕ МОЖЕ

2023.05.17 | 10:18

2
ТЪПИ П Е Д Е Р А СТИ, ДЫЛДА СИ Е ДИЛДО :)
ЩЕ ПЛЮНЕТЕ

2023.05.17 | 10:20

3
НА ДИЛДОТО И ЩЕ СИ ГО ЗАВРЕТЕ В ГЪ ЗЪ :) СТАНИ, СТАНИ ПЕДАЛ БАЛКАНСКИ И ДИЛДОТО СИ ИЗВАДИ, ОТ ГЪ ЗЪ :)

2023.05.17 | 10:27

4
Ма вие ли ще решите проблемите бе,муньо,ма нали видяхме колко сте оправни бе!!!!

2023.05.17 | 10:49

5
Браво! Точно казано.
Абе

2023.05.17 | 11:04

6
ЧЕ ВИЕ ЛИ ЩЕ НИ ОПРАВИТЕ БЕ,НАЛИ ВИ ВИДЯХМЕ ЗАБИХТЕ НИ ТАМ ОТ КЬДЕТО НЯМА ИЗМЬКВАНЕ, КАК МОЖАХТЕ ДА СЕ СЬБЕРЕТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ЛЬЖЦИ, НАГЛЕДЦИ, ШАРЛАТАНИ, ТРЯБВА ДА СМЕ МАЗОХИСТИ ЗАДА ВИ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ПАК, ТОВА ЩЕ УДАРИ ЧЕРТАТА НА БЬЛГАРИЯ.
Петър

2023.05.20 | 06:49

7
Иванов, който изобщо нямаше да влезе в парламента, ако беше сам, също не може да направи нищо.

Добави коментар

Водещи новини