Бонев за ремонта на „Патриарх Евтимий“: Не сме излъгали столичани, тази предизборна закачка няма да хване дикиш

  • 30 април 2024 17:52

  • 1916
  • 7
Бонев за ремонта на „Патриарх Евтимий“: Не сме излъгали столичани, тази предизборна закачка няма да хване дикиш
© Кадър: Нова нюз

Не сме излъгали столичани. Реорганизацията на движението по бул. „Патриарх Евтимий“ стана с издаването на заповед на кмета на София, за да бъдат извършени нужните ремонтни дейности. Това каза общинският съветник от ПП-ДБ/„Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично иБорис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси в интервю за NOVA NEWS.

Той подчерта, че проектът по столичния булевард се отлага от доста време и в петък е била издадена заповедта, като тогава се взело и решението за велоалеите и бус лентите. Бонев беше категоричен, че целият проект е минал през транспортна комисия и през обществено обсъждане.

Проблемът е, че общинските съветници се опитват да изземат функциите на кмета, тъй като по закон той отговаря за организацията на движението, той е стопанинът на пътя, посочи Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

Лидерът на „Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и“ си обясни нападките с това, че за 20-те години, в които управляваше София, ГЕРБ така и не успя да реализира проекта по бул. „Патриарх Евтимий“ и сега правят всичко възможно, за да саботират работата на новата местна власт.

Борис Бонев за велоалеите и бус лентите по "Патриарх Евтимий": За пореден път се демонстрира политическо лицемерие

Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси обори и твърденията, че пътните ленти по бул. „Патриарх Евтимий“ ще станат от три на две, посочвайки, че третата лента винаги се използвала за престой на автомобили и на практика са се използвали две, а не три ленти.

Няма как трафик, който се справя с две ленти на бул. „Васил Левски“, да не може да се справи по същия начин и с двете ленти по бул. „Патриарх Евтимий“. София ще бъде град за всички, не само за автомобилите, заяви Бонев и добави, че „тази предизборна политическа закачка няма да хване дикиш“.

Все пак обясни, че ако след два месеца бъде констатирано, че действително има проблем с трафика по бул. „Патриарх Евтимий“, са готови да „преосмислят“ бус лентата.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1916 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Валя

2024.05.07 | 10:33

7
Пълна п е д ерастия с мис Б они
Ганчо

2024.04.30 | 21:23

6
Ко бе манго?
Тя

2024.04.30 | 21:18

5
ТАКА СТЕСНЯВАШ ПЛАТНОТО БЕ БОНЕВ

2024.04.30 | 20:57

4
Още един педерас
педал мангал

2024.04.30 | 20:32

3
Ти самия си една голяма лъжа - педал мангал небръснат.
Манафа

2024.04.30 | 19:15

2
Мис Бонин,до картофите смотаняко

2024.04.30 | 18:13

1
Нищо му нема на Патриарха!Я,погледнете релсике на трамваите на бул.Христо Ботев!Злополука ли чакате да се случи!

Добави коментар

Водещи новини