"Атака" все още не била в опозиция

  • 21 юни 2011 16:31

  • 8
  • 0
"Атака" все още не била в опозиция
© Булфото

Това заяви в ефира на „ТВ+” и предаването „Свободна зона” депутатът от „Атака” и заместник-председател на правната комисия Явор Нотев. 

„Атака” се връща към своята идентичност, за да може свободно да взема своите решения. Това тегнеше върху партията. Мисля, че ще бъдем напълно обосновани по конкретни решения и много скоро всички ще трябва да се определим дали ще се подкрепя ГЕРБ или ще се върви срещу тях”, каза той.

Пред „ТВ+” Нотев разкри подробности и около скандала с договорите за поръчителство, които някои кандидат-депутати от листите на „Атака” подписали и това ги обвързвало със специфични финансови ангажименти. Наскоро Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,, обяви, че лидерът Волен Сидеров държал в зависимост своите чрез непосилни заеми, но пред други медии Нотев опроверга валидността на документите.

„Договори няма, но има документи, които са подписани едностранно. Това са проекти за поръчителство към офшорни фирми. Има едно начално намерение, което е доведено до половината. Моята информация е, че такъв проект е бил предложен от Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 на Сидеров и лидерът на „Атака” го приел”, каза Нотев в студиото на „Свободна зона”.

Последвайте канала на

8 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини