Сидеров пита Валентин Николов към коя група се е определил

  • 31 май 2011 16:09

  • 910
  • 0
Сидеров пита Валентин Николов към коя група се е определил
© Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров пита към коя партия се е "определил" след напускането на парламентарната група Валентин
Николов. Поводът за разпространено до медиите съобщение от пресцентъра на политическата формация е днешно твърдение на депутата пред национална електронна медия.

"Моля, задайте на г-н Николов въпроса към коя партия се е определил след напускането на "Атака" с подписана до Министерството на финансите декларация?

В резултат на тази декларация каква точно сума очаква да бъде орязана от държавната субсидия за "Атака" и прехвърлена към партията, към която се е заявил и с която се е договорил да раздели сумата, така както вече направи по-рано напусналият Камен Петков?", пише Сидеров. Той иска Николов да отговори и дали парите са повече от 200 000 лева.

Волен Сидеров повдига и въпроса колко пъти през последните месеци тримата напуснали "Атака" народни представители са "ходили да се предлагат на партии по тази схема". Според него тези въпроси трябва да бъдат зададени от медиите, ако искат истината да излезе докрай.

Последвайте канала на

910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини