Радев обяви кога ще покани на консултации ПП

  • 28 октомври 2022 11:34

  • 2044
  • 9
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

На 31 октомври, понеделник, държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“. Срещата ще започне в 10.00 часа на „Дондуков“ 2. В съответствие с чл. 99, ал. 1 на Конституцията, президентът провежда консултации с представителите на парламентарните групи в новоизбрания 48-и парламент.

Това е парламентарната група на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", обяви самият той на брифинг. 

"Консултациите продължават, но трябва ясно разбиране от страна на партиите, че е нужен конструктивен диалог. Нужни са компромиси и определянето на ясни общи цели за бъдещето на България. Сами виждате, че цикълът от избори не е добро решение. Така че, кога ще връча първия мандат, зависи и от хода на консултациите", изтъкна президентът.

Той коментира обвиненията на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" за намеса в работата на Народното събрание в избора на председател на спортната комисия така:

"Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини интриги".

Радев: Към ГЕРБ се гледа с голяма надежда

„Победата ви на изборите е огромна отговорност, защото страната ни е в тежка политическа и социално-икономическа криза. Към първия мандатоносител се гледа с голяма надежда за съставяне на правителство, което може да поеме отговорност”, обясни в началото на срещата си с тях Радев.

Очаквайте на живо в Novini.bg и фейсбук страницата ни.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2044 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Г-н гешев, твоят блок саниран?

2022.10.29 | 11:57

9
А кога да бъде санирана „Режията“ в Добрич – квартал или гетото на града ?
PaulaFox

2022.10.28 | 17:27

8
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Тоя е наглец!

2022.10.28 | 14:08

7
Отказва да отговори на въпрос на журналист ТОЙ ли се е обадил на Карадайрето да отстрани Радостин Василев от кандидатурата му за председател на спортната комисия и това обаждане по молба на слугинята му, червената и в червата, също като него, "Весела" вдовица ли стана?! КОЙ създава интригите в парламента бе, Зеления чорап, лакей кремълски и национален предател?! КОЙ? Понеже целокупният български народ видя, че интригантът си ти, точно ти, жалката ти, коварна и нечистоплътна персона!
Добре!

2022.10.28 | 12:56

6
Добре, (п)Резиденте на Рештеников! Стихотворението ти за "конструктивни разговори и консенсус" отдавна сме го научили наизуст! Само че, я да уточниш какъв точно "консенсус" имаш предвид! Ясно е какъв, ПП и ДБ да си легнат в един креват с герберастките корумпирани престъпници, които ограбиха и срутиха държавата ни, и за 12 години я направиха най-корумпираната, най-бедна страна в Европа, с най-висока смъртност, най-много откраднати милиарди европейски пари и още много "най" в най-отрицателен смисъл! Да приберат в кревата и коалиционните партньори на Сикаджийската мутра от ДъПъСъ-то на Карадаятъ, на когото пък вчера си наредил да не се избира Радостин Василев за председател на спортната комисия! Пак добре, че българският народ изхвърли на бунището чалгарската сбирщина на Сакатия от Учиндол, която много прилежно изпълни мократа ти поръчка и свали Никола Минчев и Кирил Петков! Ами, ти отдавна си в "консенсус" с изпълнителите на мръсните ти поръчки, защо насилваш други партии да последват твоя позор и националното ти предателство?!Не става консенсус с чекмеджето със златни кюлчета и пачки милиони евро бе, товарищ от село Славяново, нито с Къщата в Барселона, нито с откраднатите десетки милиарди, особено за "магистралите на твоя човек от Банкя, с когото блестящо изиграхте сценката с "вдигнатия юмрук" и "Мутри вън"! Коварството, двуличието, наглостта и лицемерието лъщят на челото ти като насмукала се с кръв въшка!
дааааа

2022.10.28 | 12:46

5
пляс пляс ППедалитееее!!!

2022.10.28 | 12:38

4
ФИГУРАНТА СИ ВЯРВА ЧЕ ИМА РЕАЛНА ВЛАСТ
2

2022.10.28 | 12:37

3
Второто е! При това - от най-мръсните, тези, които си ги прехвърлят турските тираджии по магистралите на Боко Тиквата!!
Бачо Кольо

2022.10.28 | 12:14

2
Второто
радев

2022.10.28 | 12:09

1
ей радев ти президент ли си и ли к урва

Добави коментар

Водещи новини