Борисов на среща с българи в Македония, поиска малцинството ни да се впише в Конституцията на РСМ

  • 28 октомври 2021 08:53

  • 5100
  • 26
© Фейсбук

Теглим по половин милиард на седмица в България – само дългове! Бяхме за пример на Балканите. Болниците са пълни – всичко лошо, което можеше да си ни се случи, ни се случи. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред представители на българското малцинство в Северна Македония. 

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 405

"За да има подкрепата ни РСМ, българското малцинство трябва да се впише в Конституцията на Македония", категоричен бе бившият премиер. 

"Северна Македония няма по-близък приятел от България. Трябва да намерим начин да си оправим отношенията. Целият демократичен свят ни се смее на лошата дипломация. За нас е важно Северна Македония да влезе в ЕС", допълни той. 

Зоран Заев: Решение с България е възможно, ако го желаят и двете страни

"Сега България изпада в изолация заради Радев. Вчера КС се произнесе, че в неговото служебно правителство има хора, които не са министри. Той няма как да е е знаел, защото е подписал документ, с който иска КС да не разглежда делото, защото видиш ли, този министър, не е вече министър", каза Борисов.

"Провалът на неговото правителство във всяко едно отношение, е видим. Ние не сме имали президент, който да нарушава Конституцията. Импийчмънт ще му направи българският народ", разкри лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Аз съм убеден, че това е един от най-малките проблеми за българското малцинство в Македония. Нищо не е нерешимо, стига да има воля и от двете страни. Вие сте мост за приятелство, българското малцинство и трябва да помогнете", обърна се бившият премиер. 

Македонските представители поискаха да се решат проблемите с човешките права, а така и децата ни в Македония да не страдат. Те бяха категорични, че имат право да са българофили, а според правителството на РСМ те не съществуват. 

Радина Лазарова
5100 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
Какво малцинство

2021.11.19 | 07:39

26
Какво малцинство, идиот смотан? Как българи ще са малцинство бе глупак банкянски? Тъп копелдак.
Zoran

2021.11.02 | 20:28

25
V Severna Makedonija ima vsjakavi narodi,malcinstva I etniceski grupi...I ostanali Samo b*lgari njama...Naj mnogo ima Severni makedonci koto govorat severno makedonski...izgubiha se I makedonci...a kolko ima b*lgari ste vidim ? No koga ...v koja konstitucija ? I b*lgari ot Srbija sa Severni makedonci...Katastrofa !!!
YİLDİRİM BAYEZİD

2021.10.28 | 15:14

24
А ТУРСКОТО МАЛЦИНСТВО В БЪЛГАРИЯ КОГА?
Ванина Колева

2021.10.28 | 14:38

23
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☠.¸¸¸.Натали Трифонова.¸¸¸.☠

2021.10.28 | 14:37

22
☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Соломон Паси, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Мирослав Севлиевски, Георги Михайлов.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.10.28 | 14:36

21
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.10.28 | 14:35

20
░░░По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ░░░Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ░░░Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ░░░Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ░░░Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ░░░Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ░░░Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ░░░Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.10.28 | 14:34

19
Чета тука и ви се чудя на акъла. Боко-Канибала и Румен-Сатаниста, Циганина-Костов, Волен-Долен, Домуз-Каракачан и Доган-Сопола са от един ковид-цирк с общ началник - сенчестото световно жидо-хазарско задкулисие! Те въведоха официално КОВИД-БОЛШЕВИЗМА под заповед от сатаниститие-глобалисти. Разбира се, че имате МИЛИЦИОНЕРСКА-ДИКТАТУРА. Имате мракобесен апартейд. Имате директна атака срещу живота на 6 милиона българи! БКП-1=БСП и БКП-2=ГЕРБ управляват заедно, като переодически си сменат ролите в цирка, едните го играят управляващи, а другите уж са опозиция и после обратното. Опозиция НЯМА! Всичи сегашни политици са изедници от котилото на АБПФК, БКП и ДС, които държат власта чрез диктатура, маскирана като демокрация. И в този момент разни наивници ще свалят ХУНТАТА на Борисов-Радев с избори! Вие добре ли сте бе! БОЛШЕВИЗЪМ С ИЗБОРИ НЕ СЕ СВАЛЯ ! Болшевишка диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка, НЕ С ТОЯГИ, а с ОРЪЖИЕ В РЪКА! Чистка му е майката, от селския кмет до министрите и президента - ЧИСТКА, всичко друго е ташак! Самият факт че пълните форумите с празни приказки показва, че 90 процента сте дебили, и не разбирате какво се случва. Жалко за вас.
СЕВДА

2021.10.28 | 14:33

18
Боко, разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?
*Лилянa Пaвлoвa*

2021.10.28 | 14:32

17
Долу сатанинската антибългарска секта ГЕРБ-СДС-ДПС! Доживотен затвор за канибалите-мафиози-българоубийци Цветан Цветанов и Бойко Борисов! Да чукат камъни за тунела под Шипка!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини