Йордан Цонев: Ще има последствия за Радев заради въпроса към Карадайъ за родината-майка

  • 10 септември 2021 21:47

  • 21920
  • 49
Йордан Цонев: Ще има последствия за Радев заради въпроса към Карадайъ за родината-майка
© БНТ

Трябва да оставим в следващия и в по следващия парламент т. нар. партии на протеста да правят още опити да правят правителство? Тези опити са ялови и безпомощни. Ние трябва да ги оставим да хвърлят страната в хаос, шест месеца да няма правителство? Това целят те, като ни обвиняват, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с правят годеж с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Какво трябва да правим в следващия парламент? Хората очакват правителство и отговорно поведение. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ зам.-председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Попитан няма ли ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с проблем като този на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – никой да не иска да прави правителство с тях, Цонев заяви: "Някой има такъв проблем и слага разграничителни линии. Кой определи тези партии като партии на промяната? Те се определиха. Защо сложиха тези разделителни линии и направиха така, че да няма правителство?"

Хората видяха отговорността. Те ни изпращат в парламента да свършим определена работа, Тази работа първо е да съставим правителство. В парламента има шест партии и някои от тях казват - ние с тези няма да правим правителство. Никой няма право да слага разделителни линии. Да, ще направим правителство и с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, и с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, и с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", с всяка партия, която българският избирател е пратил в парламента, за да се направи правителство и да се върви по определен път, посочи зам.-председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Изненадващо с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП - добавка от 120 лв. за всички пенсионери до края на годината, нови скандали в НС

И в миналия парламент, и в този, на т. нар. партии на протеста им беше дадена безусловна подкрепа за правителство от нас, без да участваме. Искахме само да започне възстановяването на нормалността в държавата. Искаме да спасим парламентаризма, защото той е основата на демокрацията. Видяхме до какво се стигна, когато той е неглижиран. А сега виждаме, че опитът той да бъде възстановен се изражда в безотговорност. Мисля, че хората ще оценят нашите усилия - и с речите ни, и с поведението ни. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има най-конструктивното поведение в българския парламент, подчерта Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Той коментира и темата с въпроса "Коя е Вашата родина-майка?", който президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на постави на председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на консултациите при държавния глава. По думите ми с този въпрос Радев е засегнал патриотичните чувства на всички български турци, които живеят у нас.

Карадайъ след консултациите: Радев прикрива политическа немощ

Те се гордеят, че са останали в България, когато ги обиждаха, потъпкваха достойнството им и те не отидоха в прародината, а останаха в родината-майка. Да не познаваш собствените си етнически групи и да запиташ лидера им...защо? Получих есемеси от много хора с много болка от думите на президента, за когото те гласуваха. Не може да зададеш на лидера на тези хора такъв въпрос. Ще има последствия за българския президент. Няма да го подкрепим. Ние дадохме своя скромен принос той да стане президент. Сега ще дадем своя скромен принос той да не стане президент, каза Цонев.

Константин Тодоров
21920 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
иво

2021.09.10 | 22:07

1
мръсни продажници

2021.09.10 | 22:11

2
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

2021.09.10 | 22:17

3
Евала Данчо
Иван?

2021.09.10 | 22:20

4
Как му беше прякора?
Иван?

2021.09.10 | 22:20

5
Как му беше прякора?

2021.09.10 | 22:21

6
Заплашваш а ,нали вашия човек се опита да влезе в президентството помниш ли какво стана после а крадец?
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.09.10 | 22:21

7
Ще има последствия единствено за теб и другите депесарски кypви, които са незаконно в политиката.
Жоро тръбата

2021.09.10 | 22:29

8
Цонев е срам за България. Не знам с какви очи той и семейството му поглеждат към околните. Жалко съществувание е това неговото.
Гост

2021.09.10 | 22:44

9
Цонев е най добрият политик на България. Умен, аналитичен и правдив.
Майтапчи Йово

2021.09.10 | 23:18

18
Ами вземи си го за зет бре, отрепник:)))!
Анонимен

2021.09.10 | 22:48

10
РАЗБИРА СЕ ЧЕ ТРЯБВА ДАИМА ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА РУСКОТО МЕКЕРЕ!

Добави коментар

Водещи новини