Проданов: Чест е да съм в статуквото с ГЕРБ и ДПС, когато говорим за вдигане на доходите

  • 07 септември 2021 18:36

  • 1951
  • 4
Проданов: Чест е да съм в статуквото с ГЕРБ и ДПС, когато говорим за вдигане на доходите
© bTV

За мен е чест да съм в статуквото с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, когато става въпрос за вдигането на доходите на българските граждани. Това заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Христо Проданов в предаването "Лице в лице", след като трите партии се оказаха с мнозинство в залата и подкрепиха приходна част на бюджета различна от тази, която е приета в бюджетната комисия.

Проданов обясни, че до края на работния ден в парламента ще стане ясна и развръзката на "хаоса" предизвикан от въпроснато гласуване.

"Вариантите са два - 120 лева за всички пенсионери до края на годината или преизчисление на пенсиите със средния осигурителен доход, 370 лева минимална пенсия и 12,5% увеличение на останалите пенсии", разясни депутатът.

Според него обаче сериозна пенсионна реформа трябва да бъде извършена от ясно политическо мнозинство.

Проданов коментира и евентуалния политически проект на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на с хипотетичното участие на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"Вчера президентът каза, че няма да предаде левите хора в България, които имат още пресен спомен от това как още действащ президент създаде своя партия, затова имаше необходимост този въпрос да бъде поставен публично. Имаме постъпили сигнали за сътрудници на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически или някой от сътрудниците в президентството, които работят зад гърба на президента и са говорили с хора от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, затова такъв разговор не е излишен", заяви той, като допълни, че за момента тази тема е затворена и подкрепата на левицата за Радев остава.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1951 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Патриот

2021.09.11 | 13:48

4
Президента Радев раздели бъларската нация на България трябва президент обединител на всички българи.
Присламчваш се към ГЕРБ!

2021.09.07 | 18:56

3
Няма лошо, ако си читав ще те вземем!
Присламчваш се към ГЕРБ!

2021.09.07 | 18:56

2
Няма лошо, ако си читав ще те вземем!
Знаем, кypво,

2021.09.07 | 18:43

1
за трите издънки на БКП е щастие да са отново заедно.

Добави коментар

Водещи новини