Димитър Ганев: Ако съберете демографския профил на ГЕРБ и този на ИТН, ще получите избирателя на ГЕРБ през 2009 г.

  • 12 юли 2021 19:25

  • 2338
  • 1
Димитър Ганев: Ако съберете демографския профил на ГЕРБ и този на ИТН, ще получите избирателя на ГЕРБ през 2009 г.
© YouTube

Кабинетът, който Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в представи, ще бъде предложен в НС. Според мен ще бъде гласуван. Това вероятно ще е следващото редовно правителство. Това заяви политологът Димитър Ганев в предаването "Още от деня" по БНТ.

„Ако съберете демографския профил на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и този на ИТН, ще получите избирателя на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през 2009 г. Това не са същите хора. Този демографски профил гласуваха през 2009 г. за Борисов и за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. И когато се чудим защо това е същия тип, защо се говори по същия начин... Тези хора чувстват представителството си през такъв тип лидери”, добави той.

Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

На въпрос дали правителството на ИТН ще бъде подкрепено в парламента, Ганев отговори: „Има ли партия в момента в страната, която иска нови избори? Ако другите партии нямат интерес от предсрочни избори, защо да не подкрепят кабинета и да се явят на предсрочни избори, когато могат да свалят този кабинет след 3-4 месеца?”. „Нинова иска ли да иде на нови избори, след като 3 месеца има по-нисък резултат? Манолова дали ще влезе в парламента при нови избори? А ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в имат ли интерес от предсрочни избори заедно с президентските?”, добави той.

„В парламента сега ще е политическият екшън”, прогнозира още политологът.

Според колегата му Димитър Аврамов минаваме от режим на неофициална в официална политическа чалга.

„Това прилича на кабинет НДСВ, по-скоро прилича на статукво. Слави предлага правителство на малцинството и казва, че няма нещо като малцинство и мнозинство. Политиката е сериозно нещо, не може всеки да си говори всякакви неща”, отсече той и добави, че коалиции за постигане на цели са най-хубавото нещо в демокрацията.

„Със сигурност има правила на играта и политически етикет. Изборите са за НС, а не за кефа на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да обяви, или да не обяви правителство, т.е. изчакваш резултатите”, каза още Аврамов.

Според него, кабинетът на Трифонов има шанс да мине, „колкото и този, който аз ще ви разпиша след 15 минути”.

„Нито една от политическите сили няма разумни обяснения, ако приеме този кабинет. Защо ви е кабинет на човек, който продължава да говори в „аз” форма? Протестите бяха израз на „ние”, а получаваме „аз” герой”, каза още той.

„Нещата, които правим и логиката на развитие на обществото диктува друг вид на политическо поведение”, заяви Аврамов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2338 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.12 | 19:35

1
Простакът Слави се изхрачи в лицето на хората , гласували за него ! Неговото предложение за премиер да бъде Николайчо Василев е гавра , равнозначна да предложи Бойко Борисов ! Върховна идиотщина !

Добави коментар

Водещи новини