Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

  • 12 юли 2021 11:38

  • 26060
  • 167
© Булфото

Откакто обясних, че ще реализирам политически проект, слушам само лъжи. Почти всяка вечер влизах в домовете на голяма част от вас. С моите колеги реализирахме редица каузи и проведохме битки. Това заяви в обръщение по 7/8 ТВ лидерът на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенСлави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

Като пример за каузи той даде българските медици в Либия. „Ние винаги сме правили едно и също. Направихме референдум. Освен морала ние се ръководихме и от закона. Едно от основните права на гражданите е да инициират допитвания“, каза той.

Според него срещу волята на суверена се е изправила цялата политическа класа: „Правихме всичко, което е по закон, за да бъде приет референдума. Аз не можех да си кажа: „Край, всичко свърши!“, защото е ужасно несправедливо. Не можех да понеса, че шепа некадърници ще са над народа. Остана един начин. Ние се сдружихме и реализирахме политическия проект „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен““.

Днес в 11 часа Слави Трифонов казва какво ще прави ИТН

„Гледайки резултатите осъзнаваме, че трябва да изпълним почтени хора, които да са завършили престижни университети и да са експерти в своята област“, допълни той.

По думите му терминът „коалиция“ се е превърнал в мръсна дума, защото сме се нагледали на договорки. Той беше категоричен, че ИТН няма да прави коалиция с БСП, ГЕРБ-СДС и ДПС: „ИТН няма да прави коалиция, а ще поеме самостоятелна отговорност за съставяне на правителство. Законът ни дава това право. Няма правителство на малцинството или на мнозинството. ИТН ще представи на парламента свой състав и структура. Кабинетът ще е съставено от експерти и ще има конкретни приоритети“

Трифонов обяви, че Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков са били поканени да станат част от неговото правителството. Те са отказали, но той представи предложенията си за кабинет:

Министър на финансите – Мария Бойчинова

Министър на икономиката – Любомир Дацов

Министър на образованието – Наталия Митева

Министър на енергетиката – Красимир Ненов

Министър на здравеопазването – Велислава Петрова

Министър на регионално развитие и благоустройство – Михаела Лашова

Министър на транспорта, информационни технологии и съобщенията - Христо Алексиев (Алексиев е бил министър в служебното правителство, съставено през 2017 година)

Министър на туризма – Ивайло Кожухаров

Министър на земеделието, храните и горите - Пламен Абровски

Министър на отбраната – Теодора Генчовска

Министър на труда и социалната и демографска политика – Лилия Иванова

Министър на културата – Станислава Армутлиева

Министър на правосъдието – Петър Илиев

Министър на младежта и спорта – Радостин Василев

Министър без портфейл на ромските въпроси – д-р Антония Валентинова

Вицепремиер и министър на външните работи – Ради Найденов

Министър на вътрешните работи и вицепремиер – проф. Николай Радулов

Министър председател – Николай Василев

Като основен приоритет Трифонов обяви построяването на детски градини, построяване на нова детска болница, закупуване на хеликоптери за медицински цели, концесиониране и построяване на всички останали магистрали, закупуване на таблети или лаптопи за всички ученици и преподаватели и предоставяне на необходимия софтуер в системата на образованието.

По думите му трябва да се изкорени порочната практика да се харчат пари без конкурсни процедури.

Извършването на бързи съкращения в държавната администрация и въвеждане на партийна субсидия от 1 лв., подаване на заявление за членство на България в европейската космическа агенция са част от приоритетите на ИТН: „Ще направим всичко възможно да изпратим мъж и жена, които ще бъдат първите български астронавти в НАСА. Към тях трябва да се присъедини и един северномакедонски астронавт. Време е всичко да се случва пред очите ви – в Народното събрание“. По думите му в последните години страната се е превърнала в премиерска република.

„Убеден съм, че тези приоритети не могат да бъдат само на 60-тина народни представители. Те са приротет на българите. Ние ще очакваме връчването на мандата от президента Радев. Няма да има прошка за тези, които са нарушили закона“, завърши Трифонов.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
26060 167

Свързани новини

Коментари 167

Добави коментар
Идилия

2021.07.12 | 20:32

167
Колко е хубаво всичко и каква идилия е , всичко се оправи Бойко не е на власт! Няма никакви проблеми всичко вече ни е розово! Какви изкопаеми изхвърлени от морето някога се задават! Колко е хубаво всичко!
КьоксалБаба

2021.07.12 | 14:50

166
Важното е,че БСП е в дъното,съответно влиянието на Русия ще започне да се топи.Такива хора трябват на България-антикомунисти и русофоби.Ние сме в ЕС и НАТО и ще се съобразяваме с тях.Всичко друго да изчезва!Славчо,смачкай ги тия антибългари и путиснити,не им давай да дишат,тормози ги до последно!Един да не остане!Затвор и задължителен труд по цял ден,че да си изработят поне малкото от това,което откраднаха.

2021.07.12 | 14:39

165
MутратA Трифонов изнудвал зA 300 000 марки Славчо Христов, зa дa пропагандира за СДС .Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП ....НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП Представяме ви нова порция скандални разкрития за моралната нечистоплътност и алчността на шоумена мутра Слави Трифонов, който сега крои политическа кариера и иска да спасява България. Всъщност патриотарството му е само маска, зад която прозира безогледният му ламтеж му за лично облагодетелстване. В миналия брой публикувахме откъс от трилогията „БГ Кръстника” на летописеца на мафията Георги Стоев, който плати с живота си за смелостта да проговори за тайните на ъндърграунда. В текста той описа как Слави Трифонов е рекетирал бандита Поли Пантев и се е слагал на боса на ВИС Васил Илиев. Сега ви предлагаме нова порция свидетелства на Георги Стоев за двойния морал на златотърсача Трифонов. Вижте как шоуменът е изнудвал Сашо Дончев и Славчо Христов, за да пропагандира за БСП и СДС. Последно се бях виждал със Славчо (б. р. - Христов) точно два дни преди Нова година. Потърсих Крейзи, за да ми уреди среща с шефа му. Бях се присетил, че скоро ще стане една година, откакто му спасих живота. Досега само Маджо даваше пари, а Славчо не ми се беше отблагодарил. Крейзи се обади малко по-късно, за да му кажа за какво искам да се срещам с шефа му. Съвсем спокойно му обясних, че в навечерието на празниците очаквам да ми върне жеста. Крейзи затвори сконфузен, но след минути ме набра отново с мотива, че Славчо имал много ангажименти и нямало да има време скоро да се видим. - Добре тогава - пожелай му да се пази. НЕМА ТАКЪВ ШУТ Разстреляният Георги Стоев: Слави прибираше по 40 000 долара от Сашо Дончев, за да агитира за БСП

2021.07.12 | 14:39

164
ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ. ОТКЪДЕ СЛАВЧО ИМA ПАРИ, ДА ПЛАЩА ЗА ТЕЛЕВИЗИЯ, НА ЕКИП ЗАПЛАТИ, ДА ИМА ЯХТА И ДЖИПОВЕ И ДА ГО ПАЗЯТ 8 БОДИГАРДА. НЕ ВЯРВАМ ТОВА ДА СА СПЕСТЕНИ ПАРИ ОТ ВОДЕНЕТО ПО БТВ. ...А СЕТИХ, СЕ, ОТ МУТРИТЕ ИЛИЯ ПАВЛОВ, БРАТЯ ВАСИЛЕВИ И САШО ДОНЧЕВ, ПЛАЩАЛ МУ ПО 50 000 МАРКИ ДА ХВАЛИ БСП В ШОУТО СИ А ПОСЛЕ ПРИБИРАЛ И ОТ ДРУГИ, ДА АГИТИРА ЗА ДРУГИ ПАРТИИ. Е НАРОДЕ ЕЙ ТОВА Е МУТРА

2021.07.12 | 14:39

163
А Дпс и ИТН, вече се сгодиха. Ива Митева в тесни връзки с Дпс от 20 години приближена на Хр. Бисеров. А и заедно гласувахте всички неща в отишлия си парламент и им позволихте доста секции в Турция..ЛОША НОВИНА ЗА ОПОНЕНТИТЕ НА ГЕРБ, БОЙКО КАЗА ОТ ДЖИПКАТА ЧЕ АКО УПРАВЛЯВА ЩЕ ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ С 40%...ХОХО ДИКОВ НАРОДА ГЛЕДА ПАРАТА ПАК ВИ ГО НАБИ БОЙКО. АМИН
Иво

2021.07.12 | 14:38

162
Има ли такъв народ, има ли и такава партия, аз мисля НЕ. И не знам какво ги нарежда на второ място, като нямат нито програма, нито знаят какво искат.ИМА ТАКЪВ ФЕЙСБУК. СЛАВЧО ОТИВА ДА ИНСПЕКТИРА МАГИСТРАЛИ, КАК НА СТОЛ ЛИ ЩЕ ГО НОСЯТ. Е НЕ, БЛАГОДАРЯ. АЗ ИСКАМ БОРИСОВ ЗА ДА ИМАМЕ 2024 ГОДИНА 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ И ДА ХОДЯ ДО ВАРНА ЗА 3 ЧАСА. А СЕГА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Я СПИРАТ, КАТО НАПРАВИХА И 2013 И ЗАГУБИХМЕ ЕВРО ПАРИТЕ И СЕГА СЕ СТРОИ С НАШИ. НАРОДЕ ДОБРЕ МИСЛИ.....

2021.07.12 | 14:38

161
партиите на статуквото, а за един ПРИЯТЕЛ ПИТАМ...КАТО ПРИПОЗНАВАТЕ, МАНОЛОВА О ДОНЧЕВА, КОИТО СА СУПЕР СТАТУКВО, ЧЕ И ГЛАСУВАХА ЗА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, КАК СТАВА ТАЯ РАБОТА. Ами аз ще ви кажа. Защото Славчо е мутра, приятел на времето с мутрите Илия Павлов и братя Василеви и след, като бяха убити един по един, сега ги замени с Цветан Василев, ТОЛКОЗ
Mitaka

2021.07.12 | 14:38

160
Тошко Африкански да каже, каква е истината за пликовете на Кауна. Това не са нагласените и поръчкови записи с чекмеджета. Това е реален запис с реални корумпирани престъпници. Ти още ли не си разбрал, че Узунов е маша и куче касичка на Кауна, или се правиш на фъснал. Дали изчадията, като Канна Рачева, Кулезич, Дачков, Жени Марчева и други поръчкови на Каунската хунта и кому-мафия мисирки, ще отразят тия сигнали и НОВИНИ. Дали ще отразят и видеото с Корумпирания митничар, за пакетите с рушвети давани ни Узунов, куче касичката на Кауна Радеф, НЕ ВЯРВАМ. Народа ни обаче не е глупав, и ще накаже Хунтата на Корумпирани Каун...

2021.07.12 | 14:24

159
Стефан Савов пише, че когато ходил при царя преди да направи правителство, видял Л. Гоцев да излиза от кабинета му и разбрал, че на царчето не му е чиста работата. Сега историята се повтаря.

2021.07.12 | 14:17

158
Николай Василев ? Това шега ли е или подигравка ? Трифонов , не очаквахме от теб такава тъпотия ! Оттегляй това варненско червено пигмейче ! Баща му е разведка на ВМС на Тодор Живков !

Добави коментар

Водещи новини