ДБ: Изразените от Слави Трифонов приоритети са по-скоро козметични, новите избори са вероятни

  • 12 юли 2021 14:15

  • 15677
  • 18
ДБ: Изразените от Слави Трифонов приоритети са по-скоро козметични, новите избори са вероятни
© Булфото архив

Изразените от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в приоритети са козметични и няма да доведат до сериозни промени, заяви пред БНР съпредседателят на „Зелено движение“ и заместник-председател на групата на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ в 45-я парламент Владислав Панев.

„Трябва да се запознаем по-обстойно с приоритетите, защото в изредените от него приоритети по-скоро не виждам такива за дълбоки промени в обществото, по-скоро част от тях са наистина козметични“, каза той.

Цената на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ са истинските реформи в редица области. ДБ няма да отстъпи от основните си принципи – модернизация, законност, справедливост и свобода, заяви пред БНР Панев, водач на листата на ДБ в 24 МИР София.

Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател

„Оттам нататък можем да търсим компромис по отношение на останали политики, но от най-важните няма как да отстъпваме. Не сме склонни на компромиси по отношение на главните ни приоритети, което означава, че нови избори са евентуално вероятни“, посочи той пред национото радио.

Името „Росенец“ е още доста прясно за нас и избирателите и няма как да преговаряме с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, изтъкна Панев.

„Естествено, ако те решат да подкрепят правителство на дълбоките реформи – те все пак го заявяват това, нека го подкрепят, но разговори, преговори, извиване на ръце с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ние няма да правим“, посочи политикът.

На въпрос дали ДБ са склонни някои от сега действащите служебни министри да запазят своите постове, Панев заяви: „Това може да се окаже един от вариантите, доколкото част от служебните министри си вършат работата много добре. Ако такова правителство прерасне в редовно, това означава, че ще имаме и парламент, който да извърши необходимите промени в съдебна реформа и в регулаторите. Вече оттук нататък важното е дали ще има мнозинство за такива реформи. Ако такова има, то вариантът „служебно правителство+“, но с парламентарна подкрепа за дълбоки реформи е възможно.“

Вятърът духа в платната на новите политически формации, категоричен е Владислав Панев. Крайно време е парламентът, правителството, управлението да достигнат до дневния ред на обществото, коментира той. В анализа си на изборните резултати Панев отбеляза, че в областните центрове е налице доста висок ръст на подкрепата за ДБ. Според Панев е намален контролираният вот, но е рано да се правят изводи за избирателната активност.

Мая Йорданова
15677 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Марио

2021.07.15 | 08:33

18
ДБ нямат никакъв шанс да бъдат в управлението на България и нови избори няма да им помогнат.
Мартин

2021.07.13 | 10:50

17
С нови избори - пътуващата трупа на олигарха Иво Прокопиев - "Демократична България" ще обслужи олигарсите, които седят зад ДПС и ГЕРБ, защото тези две партии най-добре знаят, че риба се лови в мътна вода!
Тъй де

2021.07.13 | 01:43

16
Прокопикостовистите и те "нови и непорочни" и не са от статуквото," не са " от пладнешката приватизация,а "интелигентни" като най ген.Атанасов сигналния,но не можа да надскочи Рашков с дс методи и обезличаване на службите.
Петър

2021.07.12 | 21:12

15
Демократична България съзряха одачаващата се баница от тях и веднага биха задна. То мнозинството хора знаят, че на тях не може да се разчита.

2021.07.12 | 19:35

14
С най големия принос към фалшифицирания вот са тия от Дей бъ!
Асен

2021.07.12 | 18:29

13
Промените на ДеБЪ също ще са фиктивни, както обикновено няма да имат и едно спазено обещание
Гого

2021.07.12 | 18:27

12
А те пък ДеБЪ като почнат едни смислени промени….

2021.07.12 | 17:38

11
Един нормален коментар от политик. Всички останали мълчат докато лудия слави ще ни убие държавата.
neto

2021.07.12 | 16:55

10
a vie kakvo ocakvate osvem kozmetika ot edin pedal bez deca i semeistvo.

2021.07.12 | 16:43

9
Седнал съм на 1 ред да гледам шоуто на Слави...моля пуканки

Добави коментар

Водещи новини