Политолог: Има тенденция кандидатите за политически лидери да се държат като в хаганат

  • 13 юли 2021 08:30

  • 1656
  • 0
Политолог:  Има тенденция кандидатите за политически лидери да се държат като в хаганат
© Кадър Нова телевизия

 „Явно има тенденция кандидатите за политически лидери да се държат като в хаганат”, коментира Димитър Аврамов в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

 „Говориш как ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са централизирали държавата, как Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е взимал решенията сам, а изведнъж в собствената си телевизия, игнорирайки големите медии, идваш и казваш: „Това е кабинетът!”. Когато се явяваш на парламентарни избори, се явяваш за това да се конституира парламент, да уважиш вота на хората. Когато имаш 60 депутати, как ще защитаваш работата на министъра по ромските въпроси? Не можеш да хвърлиш един кабинет и да кажеш: „Тази лоша политическа класа!”. Последователен е в лошото си възпитание, в лошото си отношение към хората. Пожелавам успех на ИТН, но трудно може да има по-лош фалстарт. Не може да се държиш лошо към всички, все едно си сам във вселената”, заяви Аврамов.

Асен Василев разкри защо отказа на Слави Трифонов да е част от кабинета на ИТН

Според анализатора  Георги Харизанов съставът на проектокабинета не е лош, но е лош начинът, по който той беше представен. Той коментира и теориите, че се цели да остане служебното правителство, назначено от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

„Така изглежда. На този въпрос трябва да ви отговорят хората, които бяха посочени в персоналния състав на това правителство”, каза Харизанов.

Десислава Станева
1656 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини