"Има такъв народ" с коментар за условията на БСП

  • 17 април 2021 19:47

  • 35342
  • 97
"Има такъв народ" с коментар за условията на БСП
© Булфото (архив)

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще подкрепи за втори мандат кандидат президентската двойка Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и... Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Партията взе решението на първия си пленум след парламентарния вот, който ѝ отреди трето място. От „Дондуков“ 2 запазиха мълчание.

Социалистите поставиха и пет условия за подкрепа на правителство, предложено от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, които на изборите ги изместиха от второто място след ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенТошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. заяви пред БТВ: "То ние каквото има да казваме, сме го казали отдавна".

Решенията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са в две основни посоки. На първо място - екип от пет човека, начело с Нинова, ще води разговори за подкрепата на двойката Радев - Йотова за вота есента. От президентството засега се въздържаха от коментар на това решение на левицата.

БСП подкрепи Радев и Йотова за втори мандат

И второто решение е без подкрепа на първия мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и подкрепа под условия за кабинет „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. А денят на „Позитано“ 20 започна с викове оставка и антикомунистически песни.

На първото си заседание след загубата, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отправи поглед към следващите избори - президентските. И отчете пропуски. “По време на кампанията не издигнахме и не подкрепихме кандидатурата за президент и вицепрезидент - да, това беше отчетено като грешка“, заяви Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Развръзката по темата идва, след като ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е отнесе доста критики от своите. „Несъмнено, най-важното решение, макар и закъсняло, това ни е струвало поне 3-4 процента отлив на избиратели“, смята Калоян Паргов, председател на БСП-София.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е прие решение и как ще се държи във всяка от хипотезите на връчен мандат. Първият мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да бъде подкрепен. Вторият - на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“, ще бъде, но при пет условия.

Те включват мерки срещу епидемията, борба с корупцията, ревизия на бюджета, промени в Изборния кодекс. И едно допълнително условие – „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ да не предприемат действия, които  противоречат на вижданията на левицата.

БСП дава подкрепа за правителство с мандат на "Има такъв народ" при определени условия

А ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е получи третия мандат, партията щяла да решава в спешен порядък. И докато пленумът се събираше, пред централата се появи бус с надпис СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, от който звучаха песни от зората на демокрацията.

Младежи структурите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Перник и Софийско пък се събраха с викове "оставка".

Протест пред централата на БСП: "Нинова, върви си!"

„Оставка на Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Ние сме трета сила и някой трябва да понесе тази отговорност“, заяви Сергей Борисов, председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Градешница.

Въпреки исканията отвън в залата въпрос за свикване на конгрес не е бил поставен от никого.

 

Novini.bg
35342 97

Свързани новини

Коментари 97

Добави коментар

2021.04.17 | 23:18

69
Наскоро гледах прекрасен сериал по Netflix, обаче такова шоу, каквото ни спретнахте в петък, не съм гледала през живота си!!! Заболяха му устните да ги прехапвам, чудих се дали сънувам или е истина, дали наистина не съм изперкала от всичките глупости, които се случват... Обаче не съм, то беше факт и го даваха по националната телевизия! Боже Господи, вие имате ли малко ум, високо образовани хора в костюмчета??? Къде ви отиде моралът? Насред цялата криза, да сте мръсни и долни егоисти?!?!?!?Приличахте ми на кокошки върху купчина боклук!!! Колкото по-надълбоко ровят, толкова по сити си тръгват. Толкова смях и мъка същевременно породихте у селкото ми съзнание, че наистина се чудих дали за един ден ще успея да се изрина от тази държава... Слави,господин Слави, бях в чужбина и често вечер като ми докривееше, си пусках вашите песни, както и всички онези, които гласуваха за вас. Обаче толкова да сте брутално зле, че не знам къде бихте могли да се скриете в момента
Габи

2021.04.19 | 13:15

97
Браво! Много добре казани и написано! Подкрепям Ви напълно!
1488

2021.04.18 | 07:37

92
За пореден път излъгани ,сори самата истина...
поправка

2021.04.19 | 11:44

96
този път ще разберат жот стачки а и президента ще си иде заедно със слави тъпунгери и мутри изпразни се
Миро

2021.04.18 | 20:13

95
Ей този Шотко Африкански много умен бе сглоби цяло изречение.
30 години едно и също....

2021.04.18 | 12:32

94
кремъл отново спечели....

2021.04.18 | 08:55

93
Толкова са му умствените възможности. Повече го бива като неандерталец.
Знаете ли че?

2021.04.18 | 06:37

91
Тошко имал проблеми с хипофизата! За туй е хипофизно джудже :)
Абе, Славун загубил е на село!

2021.04.18 | 06:28

90
Знаят си ги те ке.лешчето де.бело, дето шмър.кало е бело и е е.бало козичките на село :)
ЯВНО

2021.04.18 | 02:34

84
ОТ ЯСНО ПО ЯСНО СТАНА ЧЕ ЧАЛГАРА СЛАВИ МАЯ ГАЛЕВАТА МУТРА И УЖ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ СА САМО ЗА КОКАЛА НО НАРОДА ИЗТРЕЗНЯ И ПРЕЗ ЛЯТОТО ЩЕ ГИ И,ХВЪРЛИ ОТ ПАРЛАМЕНТА.
Аа

2021.04.18 | 06:26

89
И бой ще има!
Нинова умри

2021.04.18 | 04:17

86
Света освободи
Yes

2021.04.18 | 06:25

88
Оле, оле, оле :)
ехххх

2021.04.18 | 05:53

87
Африкански,виж се в огледалото на какво приличаш ?

Добави коментар

Водещи новини