Дянков: Горивата не могат да поевтинеят

  • 07 април 2012 17:32

  • 2076
  • 14
Дянков: Горивата не могат да поевтинеят
©

Няма варианти на този етап да бъдат намалени цените на горивата на национално ниво.

Това обяви днес министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Вицепремиерът обяви, че е против това да отпадне биодобавката, както и от мораториум на цените. По думите му, всичко това са временни мерки.

Дянков заяви също, че няма възможност също така да бъдат намалени и цените на горивата.

Припомняме ви, че тази седмица се състоя среща между шефа на „Лукойл" и министърът на икономиката Делян Добрев, на която се обсъдиха различни мерки за намаляване на цените на горивата.

Последвайте канала на

2076 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
Фокера

2012.04.09 | 11:29

5
Мамицата ти да еба скопен манаф мръсен кирлив шибалник

2012.04.09 | 11:29

8
izkefime na MAX
народа

2012.04.09 | 11:29

6
ами тогава ни направи заплатите 1500 лева и пенсиите на хората 1000 лева за да живеем като европейци .Това за вас е непознато .Вие умишлено ни направихте от бедни по бедни от работни безработни .Направихте ни да живеем като циганите-ден за ден .Ако това е живот .Щом си толкова отворен защо не си направиш заплатата 290 лева но няма да бараш от откраднатите милиони и да видим как ще живееш.Иначе как бензина в Русия е толкова евтин и там има какви ли не надценки но хората мислят за потребителите а не само Лукойл-банката на терб..Докато вие сте на власт нищо хубаво не ни очаква
Хари

2012.04.09 | 11:29

7
Така щастливо се усмихва на снимката, сякаш съобщава много добра новина на българите. Пък защо да не се усмихва? Той персонално май никак не е засегнат от цените на бензина - лимузината му ще си има гориво в изобилие, каквато и да стане цената.

2012.04.09 | 11:29

9
kakto vie ni 4ukate sega ,taka 6te vi 4ukame i nie edin den...golemite tarikati,vsi4ko 6te si platite
Иванич

2012.04.09 | 11:29

10
Големи ливади сте туй форумците - не се усещате,че журналята са израли подходяща снимка от многото,за да ви гледат сеира как се пените, а и много добре знаете, че цената на горивото не зависи от правителството. А за големите заплати трябва голямо бачкане и то не какво да е, а ефективно.

2012.04.10 | 11:16

13
Ей смешник ,да ти имам акъла на тебе.................Недей дава акъли как се бачка,ние знаем кой как бачка в България,и извън нея..........половин Европа ги мързи да гледат малоумнико.Казвам ти го от личен опит,защото съм работил,и продължавам да обикалям и извън Европа. Българинът си работи много добре даже. А за горивата няма смисъл да коментираме-това правителство не можа да направи нищо реално за повишаване на стандарта-точно обратното.......направиха бедните още по бедни......Но е лесно да вдигнат цените-те затова само това правят,защото нямат достатъчно акъл и воля за друго.

2012.04.09 | 11:28

4
ефективно като администрацията ни? да си клатим краката като тях да прехвърляме топката от един на друг? или ефективно като да санираш жилището си с кредит като си безработен? мръшляк
Димитрова

2012.04.10 | 11:16

12
ОСПОДИН ДЯНКОВ,АКО СТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН-ГРЪМНЕТЕ СЕ.АКО СТЕ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА-ВЪН ОТ СТРАНАТА. ФРИДМАНОВАТА ПОЛИТИКА НА ЧИКАГСКАТА ШКОЛА ПРИЛОЖЕНА В ЧИЛИ УНИЩОЖИ СТРАНАТА. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ И ПРАВИТЕ ВИЕ ? ВСЯКО НЕЩО ИМА ПОСЛЕДИЦИ. ПОВЯРВАЙТЕ.
AJ4A

2012.04.09 | 10:13

1
Другарко Димитрова, много Ви е странна или по-скоро сбъркана логиката Ви!!!! Откога в България е възприето лица, гарантиращи максимални печалби за БОЛШЕВИШКИ, РУСКИ И ТЕМ ПОДОБНИ КОМПАНИИ да бъдат наричани АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ?!?!?! Нима ненакърнявайки интересите на фирма като Лукойл се нарича .... "слагачество" на САЩ????? Да сте чувала случайно, че Лукойл е ........ руска компания????? Така се слага Дянков на американците, че е оставил акцизите върху горивата в България да са възможно най-ниските за страна от ЕС, че да могат руските болшевишки фирмички да печелят повече отколкото подобни фирми печелят в Германия, Ирландия, Великобритания и още куп други държави от ЕС!!!! Освен това, Милтън Фридман е велик икономист и считам за крайно неморално да се петни името на един вече покоен велик икономист заради "рожба" на фондация Людмила Живкова примерно!!!! Монетаризмът на Милтън Фридман е наука, кояот за съжаление може да се използва и от ....... болшевишки карикатури, за да си гарантират колосалните печалби, но това не означава, че трябва да охулваме науката и нейния създател!!!! И понеже Дянков е подлога на САЩ, затова прилага псевдо-монетаризъм, чрез който държавата на макро равнище "насочва" паричните потоци къвм определени стопански сфери, които са пределно окупирани все от фирми на хора близки до властта, червени милионери, руски компании и тем подобни НЕПАЗАРНИ, а ПЛАНОВО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ТВОРЕНИЯ!!!! Преди да пишете простотии и да хулите името на велик икономист моля Ви, задайте си въпроса ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЦЕНАТА НА БЕЗОЛОВНИЯ БЕНЗИН, след като се елиминира влиянието на акциза и ДДС-то, Е СЪЩАТА като във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЛЮКСЕМБУРГ и УНГАРИЯ и е ПО-ВИСОКА от цената на безоловния бензин в АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, ЕСТОНИЯ, ИРЛАНДИЯ, ЛАТВИЯ, ЛИТВА, МАЛТА, ПОЛША, РУМЪНИЯ, СЛОВЕНИЯ И ФИНЛАНДИЯ!!!!! Отговори си първо на въпроса КАКВА Е СТОЙНОСТТА НА ПРОИЗВОДСТВЕНО-ПЛАСМЕНТНИТЕ РАЗХОДИ И НА ПРЕКИТЕ ДАНЪЦИ В ДЪРЖАВИ КАТО АВСТРИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ГЕРМАНИЯ, че да разбереш за какви колосални печалби на Лукойл и свързаните с нея фирми става въпрос ............. и тогава пак пиши КОЙ НА КОГО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ!!!! А Дянков, ако мен ме питат, само заради едно такова изказване трябва да бъде изхвърлен завинаги от политиката и от поста, който сега заема, защото от това му "изцепване" лъха или "слугинаж" в полза на руски интереси или пълна некадърност като държавник и Министър на финансите!!!!!
Bai Kur

2012.04.10 | 11:16

14
Sled kato nqma monopol, zashto samo lukoil presustwa na sreshtata haha.Towa e edinstwenata durjawa w sweta na koqto monopolistkite firmi i kazwat kakwo da prawi.
ДОЛУ ГЕРБ

2012.04.09 | 10:41

3
Борисов има милион и половина гласоподаватели ,разделени на : 1. 500 000 - на клиентела ,включваща назначенци на работа в публичния сектор и техните семейства, както и фирми със съответния персонал ,зависещи пряко от клиентелата и нейните поръчки, лицензии, разрешителни и т.н.Това е половин милион финансово мотивирана социално икономическа база, коята е непоклатима в своята преданост към Вожда! 2.400 000 носталгици ,виждащи в Борисов прероденият Тодор Живков.Те също са непоклатими,независимо от нерадостното си съществуване.Който и да дойде ,тяхната си е все тая, поне да поддържат илязията , че живеят в онова време, когато храната беше евтина, а те бяха нещо.Тази група също е непоклатима.Както се казва - защо са ни пенсии и заплати, ще живеем със спомени ,другари. 3. 200 000 офицери и сержанти от запаса ,служили в МВР, КДС, МНО, не успели да се социализират в новите условия,които гласуват за твърдата ръка.Впрочем те се преплитат с горната група! Те също са твърдо, но не изключително твърдо, зад Борисов.Като вероятно опция за оттегляне на тяхната подкрепа е наблягане на патриотичната струна - АЕЦ Белене, турски АЕЦ,слугуване на Борисов на НАТО и американците и т.н 4. 400 000 фризьорки и шофьори, виждащи в Борисов нашто момче, което краде помия да храни прасетата си и копае картофи.Най - лесна група за разубеждаване, имайки предвид ниският интелект и съпътстващата с този интелект повишена емоциална лабилност.Те просто трябва да бъдат убедени ,че хладилникът и резервоарът са по - важни от телевизора. Та общо взето това е рецептата за съществуването но Герб и персонално на Борисов!
?

2012.04.09 | 10:22

2
Аве плюят ни в лицата както винаги и ние им се усмихваме .
ПИЧА

2012.04.10 | 11:15

11
ВСИЧКО Е ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО... КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СВАЛИШ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА СЕ ВДИГА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА КАТО КОМПЕНСАЦИЯ И ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, ЩЕ СА ДОВОЛНИ!!! КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ВДИГНЕШ ЗАПЛАТИТЕ, ЩЕ НАМАЛИШ ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ И УСЛУГИТЕ...ТОВА Е АРИТМЕТИКАТА МОМЧЕНЦЕ МЛАДО И НЕОПИТНО!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини