Иван Ченчев: Не само Нинова, цялото ИБ на БСП подава оставка с лидера по устав

  • 29 юни 2024 18:34

  • 2329
  • 7
Иван Ченчев: Не само Нинова, цялото ИБ на БСП подава оставка с лидера по устав
© Булфото

„Защо скриха от Националния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че цялото Изпълнително бюро е с подадена оставка от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. По устав председателят на партията подава оставка и на Бюрото”. Това заяви депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Иван Ченчев в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS. 

Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, отиде в деловодството и каза да се заведе оставката на Нинова, но да не се вписва оставката на членовете на Изпълнителното бюро”, поясни депутатът. Сега временното ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е в оставка. Временният председател е в оставка”, каза депутатът и обвини сегашното временно ръководство в реваншизъм.

„Незнайно защо сега трябва да се тълкува Устав. Да сте чували да се приема закон със задна дата? Нинова има един мандат по стария устав и един по новия. Има стар устав и нов устав. Дори да кажат, че това е втори мандат на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, той е непълен, тя подаде оставка. Каквото и да кажат, днешното решение е взето от страхливци”, каза Ченчев. Думите му са малко след като от Контролната комисия на партията обявиха, че подалият оставка лидер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за няма право на нов мандат начело на формацията.

БСП: Корнелия Нинова не може отново да бъде избрана за председател на партията

Ченчев разкритикува и още няколко решения на партията. „Ако мотивът за изключване на Калоян Методиев е, че е бил от СДС, Атанас Зафиров от кои е бил? От „Гергьовден”, които сега са в ГЕРБ. Паргов беше в партията на Яне Янев. Зафиров е назначил сътрудник в 50-ото Народно събрание бивш депутат от НДСВ. Тогава – оставки”, каза Иван Ченчев. 

Според него сега е необходимо програмно правителство, подкрепено по 4-5 национални приоритета.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2329 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
????

2024.06.30 | 15:56

7
Е,вярно ли е,че"БСП"="бсп"+"дпс"+ОПГ"герб",което е КОАЛИЦИЯ "РАЗДЕЛЯЙ и ВЛАДЕЙ" ????

2024.06.30 | 02:04

6
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Cocos

2024.06.30 | 00:38

5
Да се махат тези комуняги

2024.06.29 | 22:10

3
Що така?Нинова е повече мъж от Борисов.
Ха, ха, ха

2024.06.29 | 22:37

4
Има топки, затова.

2024.06.29 | 21:30

2
Ченчев и другите лизачи на Нинова сте навряни на коча в мъдети.
рашка говняшка

2024.06.29 | 18:52

1
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.

Добави коментар

Водещи новини