Таско Ерменков и общинар от БСП с грозна свада във Фейсбук

  • 18 март 2019 19:43

  • 3607
  • 12
Таско Ерменков и общинар от БСП с грозна свада във Фейсбук
© Novini.bg (архив)

Разделението в БСП след вчерашния пленум продължава. Споровете между социалистите се пренесоха в социалната мрежа. Грозна свада под пост се разрази между депутата от левицата Таско Ерменков и общинския съветник от БСП в Стара Загора Бойчо Биволарски.

Всичко започва от пост на Ерменков, в който обяснява различията си със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Биволарски реагира на написаното със следния коментар:

Това ли е най- важното, Таско??? Пак ще загубим изборите, защото не се наядохте!?

Ерменков не остава длъжен на съпартиеца си, заявявайки:

Аз в момента постя, така че за ядене, още повече за наяждане няма как да бъда обвиняван.

Биволарски отвръща на колегата си с думите:

Таско Ерменков, Партията си отива, заради такива като теб, Киро Добрев, Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското и другите!? Иначе си пости колкото искаш, но мисли и за партията!

На опита на Ерменков да завърши спора, депутатът използва израза "друсане на въздуха" за думи без доказателства. Биволарски реагира на изпуснатата реплика с намек за физиологията на ръководителите на социалистическата партия:

Нали знаеш кои се друсат??? Но не с наркотици!? Имам предвид физиологията, ако ме разбираш?

Грозната свада между социалистите е пореден нюанс от все по-засилващите се различия между застъпниците на Елена Йончева и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от една страна и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от друга, пише topnovini.bg

Припомняме, че в края на май 2018 година Таско Ерменков предизвика голям скандал, обявявайки в профила си във Фейсбук, че има информация, че водата в София е отровена. Малко по-късно Столичната община, концесионерът и здравните власти отрекоха официално това, а ГЕРБ внесоха сигнал срещу Ерменков в прокуратурата за всяване на страх и тероризъм и поискаха оставката му като депутат.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
3607 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
7777

2019.03.19 | 15:09

12

Само румънката-европейският прокурор : ЛАУРА КЬОВЕШИ , ще ви стъпи на гушите , на вас и на всички български корумпирани шайки !!!
ДОЛНИ И МРЪСНИ КРАДЦИ .

ХМММ

2019.03.19 | 15:02

11

ТАСКО ЕРМЕНКОВ В МОМЕНТА ПОСТИ !!!! А ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ПОСТИ СЕ НАЛАПАЛ ДОБРЕ , ДАЖЕ И ПРЕЯЛ !!!!!ХА ХА ХА ХА
НИКОЙ ТИ НЕ ВЯРВА , ЧЕ ПОСТИШ И ТИ КРАДЕЦО ТЪП !!!! ГОЛЯМ СРАМ!!!!

Анонимен

2019.03.19 | 14:57

10

ХА ХА ХА ХА ХА , Голям смях !!! Хванаха се за гушите !!! Сега ще се издадат един друг , кой какво и колко е заграбил от народа.НЕКАДЪРНИЦИ ПРОСТИ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ СЕ СМЕЕ !!! И ЦЯЛ СВЯТ !!!
ПОДЛИ КРАДЦИ !!!!

Анонимен

2019.03.19 | 14:56

9

ХА ХА ХА ХА ХА , Голям смях !!! Хванаха се за гушите !!! Сега ще се издадат един друг , кой какво и колко е заграбил от народа.НЕКАДЪРНИЦИ ПРОСТИ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ СЕ СМЕЕ !!! И ЦЯЛ СВЯТ !!!
ПОДЛИ КРАДЦИ !!!!

Джо.

2019.03.19 | 11:32

8

Побесняха тези комунисти за власт.Само власт и пари са в тъпите им глави.Никога комунисти на власт.Ще съсипят държавата.Мошеници и интриганти.

2019.03.19 | 10:26

7

Комунист и вяра, Таско постил, това са две несъвместими неща. Комунистите забраниха църквите по време на 45 годишното им господство, преследваха вярващите и духовниците, а сега изведнъж Таско вярващ, пости. Господ не обича лицемерите.

Умник Гюро

2019.03.19 | 09:55

6

Престъпниците-комунисти се хванаха за гушите помежду си! Невероятен кеф! Скоро ще ги приземим всички в урановите мини.

Кико

2019.03.19 | 07:44

5

Писна ни от дребнавитде ви воини! Властта ви опианява и не знаете какво говорите и правите.

Разочарован

2019.03.18 | 20:49

1

БСП се превърна в шайка крадци, от както Йончева и Нинова узурпираха властта в партията. Няма да гласувам за БСП докато не се смени сегашното ръководство!

2019.03.19 | 06:56

4

малоумнициии,още ли ще си играете на партии, до когааа,кога ще започнат да. мислят тъпите ви кратунии, българия се е превърнала в кочина с нито една работеща система, навсякъде е хаоссс, а вие. малоумници си играете още на партии , незабавна смяна формата на управлениееее, вън на всички партиии,незабавно. президентска републикааааа

сикиш

2019.03.18 | 23:10

3

Гласувай за джендъра Станишко. Още ли не сте разбрали, че Станишев, Миков, Мерджанов, Гергов са бити карти и не привличат нови избиратели. Необходимо е проветряване.

гост

2019.03.18 | 22:28

2

Какво ме интересува един член на шайка крадци- Ако се е гръмнал в анала или е умрел - това вече е новина . Един боклук по-малко.

Добави коментар

Водещи новини