Мнения и коментари за решението Елена Йончева да води евролистата на БСП

  • 18 март 2019 12:36

  • 4909
  • 25
Мнения и коментари за решението Елена Йончева да води евролистата на БСП
© Булфото (архив)

,Изборът на Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в за водач на листата на БСП и отхвърлянето на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на като такъв е поредното отлюспване в социалистическата партия и е израз на пълзящата болшевизация."

Така бившият лидер на социалистите Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно определи процесите, които текат в партията и които достигнаха своята кулминация вчера на Пленума на БСП при участието си в сутрешния блок на Нова телевизия. Миков остро разкритикува поведението и отношението на ръководството на партията, заявявайки, че той не желае да бъде представител на БСП в нито една листа, докато това ръководство владее партията. Припомняме, през 2016 г. Миков загуби надпреварата за председател на БСП в състезание с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно обясни, че от няколко месеца има явна тенденция за натиск за отстраняването на Станишев и в момента дори има вариант, при който Станишев да не бъде изобщо в листата на БСП. Това е разбрал самият Миков от думите на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в края на Пленума, а и е "ясно, че е нежелан, от няколко месеца".

,,Кому беше необходимо това - да сблъскваме двама души", се пита Миков, според когото Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в има своите лични качества, но тя е била използвана от ръководството на партията.

,,Не казвам, че Елена няма качества и не може да бъде достоен представител в ЕП", заяви Миков, но допълни, че изборът й е разчистване сметки и "натриване носа" на Станишев.

,,Отсъства политическото, всичко е лично", разкритикува Миков. Според него в момента един от важните въпроси какви са отношенията между БСП и ПЕС, където и членството на БСП е "формално" и има сериозни противоречия. Заявката на и за Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в е тя да се занимава с вътрешни проблеми, въпреки че е представител в Европейския парламент.

Коментар във Фейсбук по нажежената до червено тема от състоялия се вчера пленум не пропусна да даде и бившият кореспондент на Радио "Свободна Европа" в Ню Йорк Константин Мишев: ”БСП за пореден път показа, че няма нищо общо със социалистическите или социалдемократическите партии в Европа. БСП е нацистка партия. Какви са национал социалистическите работнически партии в нашето съвремие?".

Според него добрата новина е, че тази партия вече не екзекутира бившите си лидери. „Голям напредък, все пак! Но да поставиш в подобно унизително положение ръководител на Партията на европейските социалисти не е по-различен манталитет. Е...не го убиват с примка или куршум, а го разрушават морално."
 

Най-дързък в критиката си беше журналистът и политически ПР експерт Нидал Алгафари, който разтълкува хода на социалистическата партия като скриване зад безпартийни фигури като Радев и Йончева под диктовката на Москва. "На предишните избори столетницата се скри зад човек, който не е член на партията. На предстоящите избори БСП пак ще стори същото. Водачката на листата им не е член на партията...Радев и Йончева политат на немощните крила на дългогодишните членове на партията, но всячески странят от партийната книжка? Срамно ли е? Грозно ли е? Нелицеприятно ли е да си член на БСП?". 

"С нетърпение чакам да видя подредбата на цялата им листа и основно на онези, които ще бъдат в зоната на избираемите. Дали пък там няма да се наместят и такива, които силно викаха преди години "Който не скача е червен" или "Червени боклуци"?", казва още Нидал Алгафари. 

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4909 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
кого заблуждават

2019.03.19 | 13:32

25

От Брюксел по лесно се пере...

Лелееее

2019.03.18 | 16:43

24

БАШ ТАЯ ГЛУПАЧКА И ДОЛНА КРАДЛА ИЗБРАХА !!!!! УЖАС.
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!

Анонимен

2019.03.18 | 16:40

23

БОЖЕ , БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!! АМИН !!!!!

веселин василев

2019.03.18 | 16:20

22

Бабчето Йончева да си ходи!!!!!!

Много интересно

2019.03.18 | 16:02

21

Обединяват се удобните провалили се бивши лидери на бсп с гербавите крадци. Тиквите имат нужда от такива кресливи нагаждачи. Виждам един до друг Миков, Мерджанов до А. Тодоров и Биков. Ще поживеем ще видим.

????

2019.03.18 | 15:58

20

Другарко Йончева,ако е ИСТИНА това за което се БОРИХТЕ до сега,и СПЕЧЕЛИХТЕ доста ПОЧИТАТЕЛИ,то НАЙ-ДОБРИЯТ Ви ХОД за момента е,да се ОТЕГЛИТЕ от ВСИЧКИ ВИДОВЕ "листи" за ЕВРОПАРЛАМЕНТА! БОРБАТА за България ТРЯБВА да ПРОДЪЛЖИ ТУК ,а не под "сенките" на Брюксел!!! Да,ОСТАВИ,ЗАГЪРБИМ "другарят" Станишев ,и Неговото "бсп"!!!

САЙТА НА ЦВЪКИ и ПЕЕВСКИ

2019.03.18 | 15:51

19

НА КОЛКО МНОГО БЕЗРАБОТНИ ОСИГУРЯВАТЕ РАБОТА ,КАТО ТРОЛОВЕ. БРАВО НА ВАС .ЗА ТОВА ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ТЕГЛИМ ОЩЕ 16 000 000 000 ЛЕВА ,ЗА ДА ИЗКАРАМЕ ОЩЕ 3 ГОДИНИ.

Чери

2019.03.18 | 15:36

18

Явно Йончева е бръкнала дълбоко в гнойта на всякаква партийна сбирщина и сега вият ли вият на умряло. затова приемам, че изборът й е правилен.

50на50

2019.03.18 | 15:15

17

Хитрото Корне най-после си отмъсти на С. Станишев, затова, че я уволни като заместник-министър на Р. Овчаров. Гадна, злобна и отмъстителна е Корна - да внимават и да се готвят тези, които се изказват добре за Станишев. Но старите кучета, ще и го върнат - това е сигурно. Нищо не е забравено, Корне! Бумерангът, който хвърли по тях, ще те уцели точно в десятката!

2019.03.18 | 15:07

16

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И ПАРТИЯ 
" ВЪЗРАЖДАНЕ " 
ГЛЕДАЙТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
РЕВИЗИЯ ЗА 30 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАД.
ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ"
ВСИЧКИ ВИНОВНИ ПРЕДАТЕЛИ В ЗАТВОРА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА.

БКП=БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ И СЕГАШНИТЕ ПАТРИОТИ.

Добави коментар

Водещи новини