Валери Симеонов: От ВМРО допуснаха голяма грешка

  • 01 март 2019 09:07

  • 1930
  • 2
Валери Симеонов: От ВМРО допуснаха голяма грешка
© Булфото (архив)

Това, което се случва в момента, е доста деструктивно и безперспективно. Истината е, че съм изненадан от решението на ВМРО за самостоятелно явяване на европейските избори. За мен това е удар върху коалицията и вътрешните решения в коалицията, но не казвам, че тя ще се разпадне. Това обясни пред Канал 3 депутатът от Обединени патриоти и лидер на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

,,В продължение на 3 месеца от ВМРО водят скрита, даже бих казал нелегална кампания за кандидати за водач на листа, поради което и Изпълнителният комитет към НФСБ реши да пристъпи към подготовка за самостоятелно явяване'', допълни Симеонов, след което отправи призив към коалиционния си партньор Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността да преосмисли решението на партията си.

,,Според мен това е голяма грешка. Всички проучвания и нагласи показват, че ние трябва да се явим заедно, така че това решение на ВМРО е прибързано и нелогично. Затова бих искал да призова г-н Каракачанов да отмени решението на партийното ръководство, защото по този начин разочароват собствения си електорат'', каза още лидерът на НФСБ.

,,За нас целта не е първото или второто място, а максимално добрите резултати на европейските избори. Това самонадеяно решение за самостоятелно явяване на ВМРО може да доведе до там и Ангел Джамбазки да не влезе в Европейския парламент'', предупреди депутатът и напомни на Каракачанов, че политиката не е скок на височина, а маратон и да не се поддава на еуфорията на моментната вълна.

,,Ние смятаме, че човек, който не се явява редовно на работа, няма правото да представлява три различни партии. Но този въпрос не е обвързан с евроизборите'', заяви Симеонов на въпрос дали Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа трябва да остане председател на парламентарната група на Обединени патриоти.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1930 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Георги

2019.03.01 | 11:34

2

Това са глупости за мен.Меко казано несериозно изказване и после казва,че не иска да клати коалицията.Такова изказване е чисто клатене на масата и столовете.Евро изборите нямат общо с парламентарните такива.

наблюдател

2019.03.01 | 11:29

1

ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СТЕ ГОЛЯМА ГРЕШКА ОСОБЕНО ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ

Добави коментар

Водещи новини