От „Българска домашна ракия“ подкрепят Валери Симеонов за водач на евролиста

  • 28 февруари 2019 13:56

  • 892
  • 2
От „Българска домашна ракия“ подкрепят Валери Симеонов за водач на евролиста
© Булфото (архив)

Националното сдружение „Българска домашна ракия“ подкрепя Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за водач на листа за европейските избори. Това обяви председателят му Андон Андонов.

На пресконференция в централата на НФСБ зад кандидатурата на Симеонов застанаха още три неправителствени организации - сдруженията „Обединен селски район“, „Защита на собствениците на имоти“ и Национална асоциация „Българско Черноморие“.

Един от участниците Здравко Младенов заяви пред БНР: „Виждаме в негово лице един трезвомислещ и разумен човек и смятаме, че ще защити и нашите интереси“.

Като основание за подкрепата бяха посочени борбата със „зеления екстремизъм“ и шума в курортите, съдействието му за малкия и средния бизнес, изграждането на оградата по границата с Турция и „стопиране на цената на тока". Председателят на сдружение „Българска домашна ракия“ Андон Андонов изтъкна, че за тях е без значение чия листа ще води Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Това е работа на политиците. Нито искаме да правим услуга на г-н Симеонов за един корпоративен вот, нито искаме да се месим в отношенията в малката коалиция. Те да се разберат кой да е водач на листата, но нашето желание е Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 да бъде водач на общата или на самостоятелна листа“, отбеляза Андонов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
892 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Въййй

2019.03.01 | 02:15

2

Що за глупости ,тоя не става за нищо

2019.02.28 | 14:04

1

Какъв водач на листа може да бъде точно тоя идиот ??

Добави коментар

Водещи новини