Бойко Борисов заминава на посещение в Тунис

  • 26 февруари 2012 09:00

  • 898
  • 1
Бойко Борисов заминава на посещение в Тунис
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и правителствена делегация заминават днес на официално тридневно посещение в Тунис, съобщиха от Министерски съвет.

По време на посещението Борисов ще се срещне с тунизийския министър-председател Хамади Джебали, с президента Монсеф Марзуки и с председателя на Учредителното събрание Мустафа Бен Джаафар.

Премиерът ще присъства на откриването на тунизийското Училище за политика и ще се срещне с представители на българската общност. В рамките на визитата ще се проведе и съвместен българо-тунизийски бизнес форум.

Основна тема на официалните разговори по време на визитата ще бъде състоянието на двустранните отношения и конкретните стъпки за тяхното развитие. В българската делегация ще бъдат министърът на външните работи Николай Младенов, министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и министърът на образованието, младежта и науката Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

898 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kapanets

2012.02.27 | 12:41

1
neka obikoli sveta 4oveka, kogato ima v1zmojnost, 4e 2 ri slu4ay nqma da ima.

Добави коментар

Водещи новини