Плевнелиев се среща с Бойко Борисов и заминава за Брюксел

  • 25 януари 2012 07:38

  • 1115
  • 0
Плевнелиев се среща с Бойко Борисов и заминава за Брюксел
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще се срещне с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на „Дондуков” 2 в 9.00 часа, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. След края на срещата президентът Плевнелиев и премиерът Борисов ще дадат изявления за медиите.

По-късно през деня президентът заминава на двудневно работно посещение в Брюксел днес. В първия ден Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще разговаря с български евродепутати от различни политически сили в Европейския парламент. В програмата на 26 януари са предвидени срещи с Генералния секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен, с председателя на Европейския парламент Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден, с председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, с президента на Европейския съвет Херман Ван Ромпой. В рамките на посещението президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще разговаря с еврокомисаря за международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. В късния следобед президентът Плевнелиев ще се срещне и с българи, които работят в европейските институции.

В делегацията на държавния глава е включен министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1115 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини