Борисов отива при бедуините

  • 15 февруари 2012 06:22

  • 1855
  • 6
Борисов отива при бедуините
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отива при бедуините.

Той заедно с икономическия министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и дипломат №1 Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 ще направи официално посещение в Тунис в края на месеца. Основната цел на визитата е България да изрази солидарна подкрепа към африканската страна.

Това е първото посещение на наш премиер в иначе известната за родните туристи слънчева дестинация. По време на визитата си Борисов ще открие тунизийско Училище за политика, което е съвместен проект с българското Училище за политика, научи "Стандарт" от дипломатически източници.

В новата структура ще се обучават млади тунизийски политически, лидери като методологията и програмата ще са български. Освен това София ще предостави с едногодишен договор наша сграда в Тунис. Делегацията ще има срещи с тунизийския президент, с премиера и с представители на политически партии. Младенов бе на посещение в Тунис през миналото лято.

В програмата на премиера е включено и откриване на икономическо изложение. Тунис от доста време е хитова туристическа дестинация за българина. В тази връзка има вероятност премиерът да обяви и откриването на пряка самолетна линия София - Тунис. България и Тунис имат широк потенциал за сътрудничество в сферата на минното дело, селското стопанство, леката промишленост, изграждането на оборудване за възобновяеми енергийни източници и туризма.

Потенциалът на България пък е като атрактивна дестинация за културен туризъм, СПА и зимен туризъм. При възможност в програмата на премиера ще бъде включено и посещение на бедуинско селище. Там Борисов ще види как живеят хората в къщи от пясък. Традицията повелява те да черпят гостите си с местен чай.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1855 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
SOS

2012.02.26 | 20:40

6
TOZI MAIMUN OPRAVI NAS SEGA OTIVA PRI BEDUINITE. BIAGA OT STUDA GOVEDOTO PROSTO
ев

2012.02.26 | 20:40

5
през не далечната 2007 година българското правиталство облиза задните части наЕСза пореден път.През 2006 бяха подбрани няколко хиляди чужденци,които излизайки от държавата и връщайки се обратно си оставаха по границите.ЗАЩО?Произволно избрани вече граждани на БГ,със семейства,работа,дом и живот,не можаха да се върнат в "родината".Върнаха се разбира се ,незная колко,но само тези които си платиха на държавата ,колко беше таксата-70 хиляди евро,или кой колкото даде.Хиляди семейства се разрушха и толкова останаха без бащи,като сираци.Държавата ни направи сираци.
ев

2012.02.26 | 20:40

4
Великият господин борисов(пиша името му умишлено с малка буква).Дано си остане при тези при които отива.Аз знам за него,че когато е бил млад е получил черен печат в паспорта си отУнгария,чувала съм,че именно там е започнала бандитската му кариера.Управлява ни МУТРА със партия от гейове и педофили.Какво се случи откакто бойко е на власт-купихме си машина за копаене на тунели,прокопахме си тунели и ближем немски и френски дупета,като се надяваме да се набутаме във така наречения-шенген,еврозона и т.н.Нека си признаем-ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ НИКОГА,защото ЕС ще се разпадне,защото в този момент сме десет пъти по-зле от Гърция,но никой не го казва и никой не го е грижа.Безработицата е два пъти по висока от статистиката,защото има хиляди нерегистрирани,като мен. В момента няма с какво да нахраня детето си.Утре ще спрат интернета,скоро и тока.....единственият шанс е чужбина.....А когато питам дъщеря си:кой е бойко борисов?тя отговаря:този дето прави дупките!...
KAYOZEROSKY-DE OPPRESSO LIBER

2012.02.26 | 20:40

3
Е ВРЕМЕ ЗА НОВА ВЕРИГА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ ОТ ТИПА ДЮНЕРДЖИЙНИЦИ аллахдин сега идват новите плащачи али баба и 40-сете содомита срам мазни араби,сирийци,турцикюрди абе се ибрикчии(срам сте за ваща вяра всички ядете свинско одите по курви пиете като не видели продавате херо и амфи а се пъчите пред джамиите) ДА ПРОДАВАТ ПО ЕВТИНА ХРАНА В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА ОТ НАШИТЕ АЛЧНИ ТЪРГОВЦИ(българи дребни душици)

2012.02.26 | 20:39

1
Не "Отива в Тунис", а "Отива при бедуините" Шибаният платен сайт на отрочето на Свинята майка и ДПС ... Сега чакаме злобните коментари от платените форумджии и модераторчетата. Г-жа Станева, дано поне си заслужава, дано поне ви плащат добри за да се продавате....

2012.02.26 | 20:39

2
Естествено, че отива при бедуините. Задомява се там. Оставя ни. Отърваваме се. Ехххх мечтииии

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини