Кадиев поиска главата на Елен

  • 27 януари 2012 12:48

  • 1448
  • 1
Кадиев поиска главата на Елен
©

Общинският съветник от БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в поиска оставката на председателя на СОС Елен Герджиков. Причината е проведеният конкурс за изпълнител на електронната община. Герджиков е участвал в комисията по провеждането на конкурса на обществената поръчка и не е направил нищо, твърди Кадиев.

След провеждането на първия етап от конкурса стана ясно, че три от четирите фирми-кандидати не отговарят на техническите условия за участие. Единствената фирма, която се класира за втория етап от конкурса, е „Аксиор", която според Кадиев е свързана с бившия председател на СОС Андрей Иванов.

Вчера Елен Герджиков заяви, че се прекратява конкурса за системен интегратор на електронната община и ще бъде обявен наново именно порази тази причина. Кадиев заяви, че това донякъде го удовлетворява, но настоява за привличането на външни експерти, които да контролират обществените поръчки в общината. Според него това е единственият начин да се избегнат конфликтите на интереси.

Кадиев каза още, че очаква отчет за похарчените близо 4 млн. лева за първия етап от информационната система на Столичната община.

Последвайте канала на

Novini.bg
1448 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
miroslav

2012.01.29 | 14:44

1
как може да кръстиш някого Елен?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини