Елен Герджиков : Никой няма да ме хване за рогата

  • 12 януари 2012 07:44

  • 2629
  • 3
Елен Герджиков : Никой няма да ме хване за рогата
©

Не мога да спомена кои са конкретните фирми, но факта, че откакто дойде ГЕРБ в общината се вдигнаха приходите от общинските фирми два пъти. Това означава, че преди е имало източване на общинската икономиката, заяви по БТВ номинираният за председател на СОС Елен Герджиков.


Когато Цветан Цветанов ми се обади, поисках време за размисъл, но нямаше такова. Аз имах два въпроса, разкри Герджиков дали са информирани и са съгласни да работят с мен Йорданка Фандъкова и Малина Едрева, която е ръководителка на групата на ГЕРБ. По отношение на спрягания за общинар №1 Николай Стойнев Герджиков каза, че самият той би го подкрепил да оглави СОС. Предполагам, че причината да ме поканят е да има нов човек в управленския екип, тъй като Стойнев е зам.-председател и оглавява най-важната комисия по стопанска политика, обясни номинираният за председател на СОС. Няма лоби в нашата група, категоричен е Герджиков. Във връзка с казуса Общинска банка той напомни, че има проверка, която е назначена в трезора. Общината назначи новото ръководство и Надзорния съвет и има представители в Общото събрание, които ще разкрият какво се е случило в банката.

Работата в общинския съвет е отборна, разчитам на групата на ГЕРБ и на опозицията. С трепет очаквам днес гласуването, сигурен съм, че БСП няма да ме подкрепят, но мисля, че има хора, които ще гласуват за мен. До парламентарните избори през 2013 г общинският съвет трябва да работи за София, убеден е Герджиков. Никой няма да ме хване за рогата, не мисля че мога да бъда управляван. Много се дразня от въпроси от бизнесмени, които намекват за лобиране на определени фирми, това няма да се случва в общината, гарантира Герджиков.

За необичайното си име обясни, че е кръстен на дядо си – проф. Елен Алексиев, и е свикнал със закачките от години. Друг интересен момент от професионалната му биография е мениджмънтът на рок банди като “Анимационерите”, “Мастило”, “Уикеда”. Попада в ГЕРБ като политолог през 2006 г. и оттогава работи за кампаниите и измисля слоганите, разказа той.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2629 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.01.13 | 21:06

3
Така си мислиш ти,но дали е на това мнение човека слънце,боко-ТИКВОЧА?Тиквата още не се е събудил,като разбере тиквето нещастно как си се издънил,ще ти сцепи халката.
Свилен

2012.01.12 | 15:21

2
След този елен Герджиков очаквам и елена Рудолф да дойде и да получи пост от Бойко Борисов!!!
СТАМУЛ

2012.01.12 | 13:39

1
ЕЛЕНЕ-ХУБАВ МАМИН ГОЛЯМ РОГ ПОКАЖИ ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ УТРЕ БАТ БОЙКО ДА ТИ КАЖЕ ТРАГВАШ СИ И СИ И ТИ ПЪТНИК СВИДЕН ПО ЯВАШ ГО ДАВАЙ ПО БАИРА

Добави коментар

Водещи новини