Йорданка Фандъкова: Елен Герджиков е един от най - добрите

  • 11 януари 2012 08:20

  • 2950
  • 4
Йорданка Фандъкова: Елен Герджиков е един от най - добрите
©

Андрей Иванов беше концентрирал много негативни атаки наскоро. Така коментира в студиото на Бодилник кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Работила съм добре с Андрей Иванов и ще продължа да работя с него. По отношение на новият председател на СОС, Елен Герджиков, тя уточни, че той е един от най-активните съветници. Беше много полезен миналия мандат, както и по време на кампанията, уточни Фандъкова. Андрей Иванов ще има време за работа в градската организация, предположи столичният кмет.
Чака ни много работа, няма да има сътресения в работата на общинската администрация. Трасето „Обеля – Надежда - Черни връх“ е включен във втория метродиаметър, който трябва да тръгне в най-близко време, категорична е Фандъкова.

Последвайте канала на

Novini.bg
2950 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.01.11 | 12:23

4
сф,как там всички са добри професионалисти, а ние от ПРОВИНЦИЯТА кво знаем, нас кучетата ни яли.
Соф

2012.01.11 | 12:22

3
Спешно ПР експертите на ГЕРБ да вземат мерки и да цивилизоват малко външния вид на това юначе Еленчо,защото сутринта като го видхме, а и от горната снимка се вижда :-) така разгърден и необръснат няма как да не излъчва мутро-барок, сорри....нека си сложи барем една вратовръзка,да се избръсне и такива малко по обществено-представителен вид да добие,да не се срамуваме пред чужденците :-) Герджиков мустака като беше финансист не можа да оцелее в СОС,нека сега философа Герджиков който ще гледа философски на нещата да се пробва, то по-зле не може да стане! корупцията в СОС ще се продължи просто ще се концентрираме малко повече около кметицата :-) Андрей Иванов мотивирано обяснява защо си е "подал" оставката: "Повярвайте ми, просто ми омръзна това, което се изписа последните 4 години", заяви досегашният шеф на СОС. И отново каза, че то не отговаря на истината". Вече и на децата е ясно,че никой у нас доброволно не подава оставака, а бива посъветван от ББ. То и на ББ и на ЦЦ им е омръзнало това което се изписа срещу тях последните 4 години, но си траят хората и се жертват в ползу роду :-) Жалкото е за нас братя и сестри, защото отново само театрото ни остана.........нищо съществено не се променя в СОС,корупцията благодарение на законите и правилниците само им помагат . Нека все пак да помогнем с някои въпроси на нашите любими журналисти които сега ще започнат да се хвърлят на килимчето пред Елен. 1.г-н Елен кога ще прехвърлите земята под блоковете на собствениците от етажната собственост? 2.г-н Елен кога ще имате решение за "незаконните" остъклени балкони? Без такова решение не може да се продължи нито със саниране нито с Технически паспорти, крайно време е това да бъде направено! Крайно време е София да почувства,че има гл.архитект и СОС който взима полезни за града и жителите решения! 3.Кога ще прехвърлите прилежащите площи на собствениците от етажната собстевонст? 4. Кога ще свалите незаконните климатици от фасадите на районните кметства и СОС? 5.Кога ще изготвите Публичния регистър на всички незаконни общински сгради? 6. Кога ще бъде променена методиката на такса смет във функция от данъчната оценка? 7.Какво ще правите с незаконния паркинг пред Парламента? 8.Кога ще има публичен достъп до сесиите на СОС и тяхното онлайн излъчване? 9.Кога ще намерите/изкарате/ документите на храм-паметник Ал. Невски? Грехота е тази недвижимост да продължава да бъде незаконна според ЗУТ и вашите разпоредби? 10. Кога ще сте готови с Техническите паспорти на всички общински сгради,на подлезите на детските пложадки,на пътищата,на зелените площи,на градското осветление? Първо погледнете във вашата къщичка и институция и после се правете,че нещо ви интересуват кварталите, после плашете с глоби после пишете нови наредби във вреда на нормалния ред и помагащи само на корупцията при Вас! Прилагайте законите с еднаква сила и към общинските сгради и обекти!

2012.01.11 | 11:02

1
Мамицата ви да еба,какво работите бе,крадливи УРОДИ?
eskimos

2012.01.11 | 11:19

2
4e koi e kazal 4e sa tam da rabotqt!?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини