Андрей Иванов хвърли оставка, Елен Герджиков става председател на СОС (видео)

  • 11 януари 2012 08:14

  • 4785
  • 4
Андрей Иванов хвърли оставка, Елен Герджиков става председател на СОС (видео)
©

Преди заседанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ снощи Андрей Иванов поиска среща с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на която изрази желание да бъде освободен като председател на Столичния общински съвет (СОС) заради медийните публикации в последните седмици. Изпълнителната комисия не е дебатирала по освобождаването му, целта беше да се обсъдят резултатите от президентските и местните избори.

Това съобщи на специална пресконференция вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"За да няма спекулации кой ще го замени, днес в 17.00 ч. ще представим кандидатурата на Елен Герджиков като председател на СОС. В последните години той се утвърди в партията и участваше активно в Националната стратегия на ГЕРБ, която беше реализирана покрай местните избори", добави Цветанов.

Окончателното решение за избора на нов председател ще имат общинските съветници, но ГЕРБ е с мнозинство в СОС.

В софийската организация на ГЕРБ няма да се правят структурни промени и досегашният председател на СОС Андрей Иванов остава начело на нея.

Цветанов каза, че оттеглянето на Андрей Иванов е по негова вътрешна преценка, а не заради медиен натиск.

Самият Андрей Иванов каза, че само за година за четвърти път му се налага да вземам отношение по слухове, появили се в медиите. "Нормално е да има недоволни от работата ми, но съм благодарен, че ръководството на ГЕРБ не се поддаде на слуховете и в заседанието нямаше дневна точка "Андрей Иванов", заяви той.

Той отрече намеците, че Елен Герджиков е най-близкият му човек в общината и по този начин чрез него ще продължи да управлява Общинския съвет "в сянка".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4785 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2012.01.12 | 14:54

4
още един герберски педераст,който идва на дневен ред да краде.

2012.01.11 | 17:42

1
ай да ни крадат комунистическите дебили а?като ревете против тиквата,кажете кого искате,кой ви хареса до сега,от кого бяхте доволни....
pl

2012.01.12 | 10:49

2
абе,как само с оставка ще се размине-накупил 100 имота и ми се блещи,че имали общ стаж 10000 години-педал,я го разследвайте и му обирайте всичко недоказано!
Da ta eba

2012.01.12 | 10:49

3
Може купил си е тебе какво та ебе а педал комунистически!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини