Обединените патриоти разговаряха с министъра на здравеопазването

  • 19 юли 2017 20:05

  • 3776
  • 6
Обединените патриоти разговаряха с министъра на здравеопазването
©

Приоритетите в здравния сектор, проблемите и начините за решаването им обсъдиха на среща в Народното събрание днес ръководството на ПГ на "Обединени патриоти" и екипа на здравния министър проф. Николай Петров. В срещата по-късно се включи и вицепремиерът по икономическата и демографска политика Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Това съобщиха от ПГ на Обединените патриоти". Това е първата от поредицата срещи, които "Обединени патриоти" ще правят с ресорните министерства с оглед на приоритетите, залегнали в управленската им програма, която е част от общата програма за стабилно управление. На тези срещи с изпълнителната власт ще се синхронизира не само работата по приоритетите, но и законодателната дейност, така че в пленарна зала да влизат закони, предварително обсъждани детайлно, които да получават сериозна подкрепа, посочиха от формацията.

Вицепремиерът Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е поставил въпроса с оздравяване на системата за инвалидните пенсии и оттам намирането на ресурс за индексиране на всички пенсии, не само на минималната - ангажимент, който "Обединени патриоти" са поели към избирателите си.
Председателят на групата на "Обединени патриоти" Волен Сидеров се е обявил за радикална реформа в Националната здравно-осигурителна каса и е призовал да се спре с изтичането на пари. Заместник-председателят на групата Искрен Веселинов е поставил въпроса "за необходимите мерки срещу циганското насилие над медици в Спешната помощ".

Министър Николай Петров е заявил, че подкрепя всички действия на тясно сътрудничество с народните представители. Той е отбелязал и значението на профилактиката за здравното министерство. По думите му до края на годината се очаква унифицирана стратегия за мениджмънта на лечебните заведения.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3776 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.07.31 | 12:49

6
Кой разговарял с министъра на здравеопазването ??? Обединените мафиоти ли ???

2017.07.31 | 12:49

5
обща програма за стабилно управление ?????? това винаги означава репресивни мерки , въпроса е имали на къде ?
оня с коня

2017.07.31 | 12:49

4
ОП- Обединени Предатели

2017.07.31 | 12:49

3
ТОЯ ПРОФЕСОР МАЙ НЯМА АКЪЛ ,ЩОМ СЛУША НЕГРАМОТНИЯ ЦИГАНИН И ПЕДАЛ ВИНКЕЛА И БОЛНИЯ СИДЕРОВ ..ВИНКЕЛА Е ВТОРИЯ МОСКОВ ,ГЛЕДА САМО ЗА ДАЛАВЕРИ И СЕ БЪРКА В НЕЩА КОИТО НЕ СА МУ РАБОТА ..ДАЛИ ПЪК НЕ СА МУ ПРЕДЛОЖИЛИ ОТПЕЧАТЪК ОТ ДУПЕ...
БОЙКО ФЕСА-ПЕДЕРАСТ

2017.07.31 | 12:49

2
УУУЙЙЙЙЙЙ УУЙЙЙ ЗА БОЙКО ПЕДЕРАСА
БОЙКО ФЕСА-ПЕДЕРАСТ

2017.07.31 | 12:49

1
УУУЙЙЙЙЙЙ УУЙЙЙ ЗА БОЙКО ПЕДЕРАСА

Добави коментар

Водещи новини