ПФ: България не трябва да позволи да бъде превърната в гето за нелегални авантюристи (видео)

  • 31 август 2016 10:27

  • 2782
  • 6
ПФ: България не трябва да позволи да бъде превърната в гето за нелегални авантюристи (видео)
©

Новата геополитическа обстановка изправя България пред още по-сериозни предизвикателства и реални опасности. Това каза от парламентарната трибуна съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който прочете декларация от името на коалицията след откриването на първото пленарно заседание от есенната сесия на Народното събрание.

Тероризмът и заплахата от нови и нови вълни мигранти изискват адекватна реакция от всеки политик. ПФ няма да използва трудностите, пред които е изправена България за евтина пропаганда нито пък за критика към правителството, посочи Симеонов.

България трябва ясно да покаже, че няма да позволи да бъде превърната в погранично гето за нелегални авантюристи. Трябва да каже, че настоява за прекратяване на Дъблинското споразумение и няма да приеме обратно нито един мигрант, докато в Европейския съюз няма единна политика за мигрантите. Страната ни трябва да поиска помощ в жива сила и техника за охрана на границата. Оградата по границата с Турция трябва да бъде довършена, да бъде засилена охраната, както и на полицаите да бъде разрешено да използват насилие, заяви съпредседателят на ПФ.

През новия политически сезон основната цел на Патриотичния фронт ще бъде отстраняване на ДПС и ДОСТ от политическия живот на страната. Обслужването на турските интереси от страна на тези две политически формации и от единия файтон хора на Касим Дал остават най-сериозната заплаха за България. ПФ ще настоява за приемане на законопроекта за вероизповеданията, както и забрана на мощните озвучителни уредби по време на религиозните церемонии. Сред основните задачи на ПФ е и възстановяване на икономиката, прекратяване на договорите с американските централи и намаляване на цените на тока, уточни Симеонов.

Той каза още, че през новия политически сезон Патриотите ще настояват за връщане на държавността в циганските гета.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2782 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.09.13 | 13:21

6
.Този само си приказва ,за ДПС ДОСТ и Касим Дал .Вече 2год.раздава правосъдие за ДПС , ав същност те управляват заедно с ГЕРБ държавата .Този и други като него имитират патриотизъм

2016.09.01 | 11:42

3
АБСОЛЮТНО ВЕРНО! И ТОЯ Е ОТ ПРОЗАПАДНОТО ЛАЙНЯНО ПРАВИТЕЛСТВО - ИНАЧЕ КОЙ ЩЕ ГО ПУЩИ У ПАРЛАМЕНТО?!

2016.08.31 | 15:56

1
Хаха. Хубав майтап!

2016.09.01 | 11:43

5
Голям шегаджия е тоя наистина^^ Шегаджия, популист при това националист. лол

2016.09.01 | 11:43

4
Ало " патриотите", емигрантите не остават тук, а заминават на Запад! Прокудени са и 3млн. българи...

2016.08.31 | 17:31

2
Симеонов докато е на влас ББ и докато вие демонстративно одобрявате действията му за разплакване на майка България нищо добро не ни чака

Добави коментар

Водещи новини