Валери Симеонов: Загърбихме противоречията, с "Атака" и ВМРО мислим за България

  • 28 септември 2016 11:10

  • 1419
  • 3
Валери Симеонов: Загърбихме противоречията, с "Атака" и ВМРО мислим за България
©

Десетилетията свободно падане във всички сфери на общественополитическия живот на нашата родина ни показаха верния път и той е единствено търсенето на обединение, на общото, на полезното за нашата родина и за нашия народ.

Това каза лидерът на НФСБ, председател на ПГ на Патриотичния фронт и председател на предизборния щаб на коалицията „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 по време на официалното представяне на кандидатите за президент и вицепрезидент на коалицията, предаде „Фокус“.

„Това беше причината да загърбим старите противоречия, дразгите, личните отношения и сме изправени тук, за да заявим, че за всички нас на първо място са интересите на България“, допълни той. „За първи път в такъв мащаб гордо представяме обединените патриотични сили на България. Обединение в такъв мащаб е уникално и засега първо и единствено такова“, коментира Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Причината за нашето обединение и за нашата обща кандидатура е това дълбоко философско осмисляне на всички, което се е случило, както в България, така и между нас“, обясни той и допълни, че повод за обединението е отправен призив от видни български патриоти. Представянето на кандидатите за президент и вицепрезидент на коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ започна с химна на България.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1419 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.09.29 | 07:15

3
загърбиха противоречията и вече мислят заедно как да ограбят България !

2016.09.29 | 02:15

2
Нали Атака бяха Лумпени и Прости Хора бе Валери? ама и ти си една продажно проста курв* - ти еб* маййата селска продажна Националисти са на дедо ти т*шаците -Боклук !!!!

2016.09.28 | 15:44

1
моля курвите от герб да мълчат...гробарски паразити

Добави коментар

Водещи новини