Каракачанов обвини Плевнелиев в безхаберие

  • 31 август 2016 08:48

  • 4083
  • 4
Каракачанов обвини Плевнелиев в безхаберие
© Булфото/Архив

Огън служба няма.  Неговото е безхаберие. Така съпредседателят на Патриотичния фронт (ПФ) Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността коментира отказа на президента Росен Плевнелиев да свика Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС). Депутатът смята, че на държавния глава не му се занимава с този въпрос, защото вече му изтича и мандатът.

Пред "България он ер" Караказанов смята, че е било добре премиерът да се опита да търси решение, правейки совалки между Ердоган и Меркел. Той обаче е категоризен, че никой не трябва да си затваря очите пред ислямизацията на Турция. Патриотът обвини европейските политици, че нямат качествата да се заемат с този проблем. Каракачанов подчерта, че трябва да стане ясно, че "България няма да позволи големи групи хора да направят това, което се случи на македонската граница".

По повод президентските номинации Каракачанов смята, че останалите партии нямат кандидати, затова се бавят и с обявяването на имената.

"Ние сме единствените, които имаме кандидат-президентска двойка. В момента, в който парламентът гласува изборите да са на 6 ноември, ние след един час обявихме нашите кандидати", заяви той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
4083 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.09.01 | 19:45

1
Аман от московски "патриоти"

2016.09.16 | 20:57

4
По-добре каквито и да са, но патриоти, отколкото предатели като това недоразумение Ирландската пастирка.

2016.09.16 | 20:57

3
Аман от предатели на народа ни като пастирката! Много си допломатичен бе Каракачанче - към предателите трябва по-твърда ръка.

2016.09.01 | 19:46

2
пръдлю - просто да каже нещо

Добави коментар

Водещи новини