Бриго Аспарухов: Империята Турция не прави случайни ходове

  • 01 септември 2016 11:01

  • 7621
  • 6
Бриго Аспарухов: Империята Турция не прави случайни ходове
© Булфото

Професията на президента е интересна, а битката – още по интересна. Особено за кандидатите, които ще бъдат излъчени за президенти ще бъде интересно. Това каза пред БНР членът на Изпълнителното бюро на БСП ген. Бриго Аспарухов, според когото избирателите на БСП са искали партията да издигне свой кандидат. Той е убеден, че изборът на непартиен кандидат е бил правилен.

Битката започна, но е съвсем в началото. Труден е пътят, който трябва да бъде извървян от всеки кандидат, ако иска да изпълни със съдържание онова, което желае да изгради като представа за себе си, за бъдещия президент на България. Виждам такива усилия в нашя кандидат, макар че изявите са съвсем спорадични, съвсем в началото е. Виждам надежда и се справя добре. Другите кандидати още не сме ги видели в пряк сблъсък. Когато ги видим, можем да преценим, заяви ген. Аспарухов.

Обединението в ляво аз съм сигурен, че ще настъпи в самите избиратели, а не в ръководствата. Това ще се види и на самите избори. Убеден съм, че гласоподавателите на АБВ ще гласуват за нашия кандидат, подчерта социалистът.

Ген. Аспарухов оцени прогнозата на Калфин, че БСП ще загуби изборите като „малко смела“. Той смята, че Борисов няма да се кандидатира за президент:

Кандидатът на ГЕРБ ще бъде някой сравнително известен човек, но това дава шанс на нашия кандидат да постигне, ако не на първи тур, на балотаж и победа. Не го казвам случайно! Интересна битка предстои! Мисля, че посещението на нашия премиер в Турция има силно вътрешнополитическо влияние и по-малко външнополитическо, независимо че беше отбелязано от анализаторите като сериозна стъпка на нашия премиер. Да не бързаме със стъпките, защото империята Турция не прави случайни ходове и мисля, че не трябва лековато да се отнасяме към всичко, което те ни казват, защото в един момент ще излезем като послушници пред тях, каза още бившият шеф на Националната разузнавателна служба.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7621 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.09.03 | 11:59

6
struva mi se ce boiko borisov e majka kurva

2016.09.03 | 11:59

5
Ако се върне империята СССР, край на глада, край на джагалите, край на ГМО-тата. Идва рай! Дори немците го искат!

2016.09.03 | 11:59

4
Turcia otdavna ne e imperia -prost komunist !
ИМПЕРИЯТА???

2016.09.03 | 11:59

3
Е ВЪРХУ ОСНОВАТА НА ХРИСТИЯНСКИТЕ ЦЕНОСТИ!Чети и се информирай,преди да говориш ГЛУПОСТИ!Племената си слагат фесове,покривки и парцали,а не КОРОНА?
Копелето иска да

2016.09.03 | 11:59

2
Каже,че циганите се развъдиха като бълхи и положението е вече неконтролируемо.Така е с 4 000 джамии,циганите прекалиха и,а приори да се вземат мерки за изтребването им.И за това са Русия,че без тях ще си в Истамбулски затвор.

2016.09.02 | 12:56

1
А и перията СССР , другарю!?

Добави коментар

Водещи новини