Лукарски: Иван Иванов да се извини на Гроздан Караджов и Трайчо Трайков

  • 12 юли 2016 18:04

  • 2386
  • 1
Лукарски: Иван Иванов да се извини на Гроздан Караджов и Трайчо Трайков
©

Не одобрявам политическия ход на Гражданския съвет на Реформаторския блок. Днес имаше заседание на Изпълнителния съвет на РБ и там конкретни имена не бяха обсъждани. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Обявяването на имената на Гроздан Караджов и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко от Иван Иванов е политически незряло. Това не беше правилен ход. Днешното изпълнение на Иван Иванов беше най-малкото подранило. Начинът, по който бяха обявени кандидатурите, леко ме фрустрира. Не се правят така нещата. Иван Иванов трябва да се извини на Гроздан Караджов и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, защото това не беше джентълменско, заяви Лукарски.

По думите му Караджов и Трайков са добри кандидатури, но след ранното им обявяване има голяма вероятност да бъдат "политически отстреляни".

Лукарски оповести, че до 28 юли в рамките на РБ трябва да се изведат конкретни имена и те да бъдат обсъдени. Целта ни е до края на юли да имаме визия за кандидат-президентската двойка, уточни той.

Ние от СДС като партия няма да издигнем кандидатура, но ще обсъдим с колегите всички кандидатури, които ще бъдат сложени на масата. Надявам се на президентските избори да се представим достойно, каза лидерът на сините.

Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва съобщи още, че след изборите ще има разговори за преподписване на коалиционното споразумение за Реформаторския блок.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дсд

2016.07.13 | 00:01

1
Нищо не разбираш от политика! Гледай си булката, много е убава...

Добави коментар

Водещи новини