Проф. Константинов: Закъсняхме с кандидатите за президент

  • 07 юли 2016 09:48

  • 3145
  • 1
Проф. Константинов: Закъсняхме с кандидатите за президент
© Булфото

Обявяването на кандидатите за президент на партиите отдавна закъсня. Партиите и в дясно, и в ляво все още не са взели окончателно решение кой да бъде кандидатът за президент. Това заяви за „Фокус“ изборният експерт проф. Михаил Константинов.

Според него 23-и октомври е най-подходящата дата за провеждане на гласуването, a с предложението за 6-и ноември се маскира закъснялото представяне на кандидатите. „Дали ще бъде датата 23 октомври, или 30 октомври, или 6 ноември, ние така или иначе вече сме закъснели с кандидатите, което е безотговорно отношение на българските политици към българския народ“, коментира математикът.

„В ГЕРБ има поне 3 - 4 фигури, които се вписват в думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за човек, свързан с ГЕРБ, и добре разпознаваем“, заяви проф. Михаил Константинов. Според него ще бъде нечестно да се дадат едни кандидати и да се решава в последния момент.

Проф. Михаил Константинов каза още, че президентските избори не бива да се подценяват и са индикатор какво се случва на политическата сцена. Според него е крайно време да има един реален сблъсък на левица и десница.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3145 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тинтириминтири

2016.07.07 | 20:17

1
президент алексей министър прецедател единият от галеви другия шеф на мвр и службите златко министър на отбраната маргините шефове на земеделието

Добави коментар

Водещи новини