ДСБ ще пита Борисов за паравоенните организации, които се обучават в България (видео)

  • 06 юли 2016 11:08

  • 3222
  • 4
ДСБ ще пита Борисов за паравоенните организации, които се обучават в България (видео)
© Булфото

„ДСБ ще отправят въпрос към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за паравоенните организации, които се обучават на територията на България от чуждестранни инструктори. Едната такава организация е тази, която предизвика побоя в Бургас“. Това заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на трибунка в кулоарите на парламента, предаде репортер на novini.bg.

„Отправяме питане към Борисов какви действия ще предприеме правителството срещу създаването на такива организации“, заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. По думите му, наличието на такива въоръжени групи е категорична заплаха за националната сигурност и това е отговорност на МС, а не на отделни министри. Затова те искат отговор от премиера Борисов, а не от неговите министри.

Генерал Атанас Атанасов припомни проведения мотопоход на рокерите на Путин миналата седмица, които по думите му са пряко свързани с властната политика на Русия. Това е пряка намеса на вътрешните работи в страната, заяви той, като според него ДАНС би трябвало да отнема правото на пребиваване на лица, които се намесват във вътрешната политика на България.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3222 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Georgi

2016.07.07 | 12:45

1
Русия води хибридна воина спрямо Европа !!! Във Великобритания засега печели . Във всяка европеиска държава има руски партии на хранилка от кремъл !!! Целта е унищожаването на ЕС и възстановяването на руската окупация !!! Българи бъдете внимателни и горди !!! На никого не дължим нищо . Всичко сме си платили че и в повече !!! Трябва да се оттървем от русия завинаги и да престанем да се поддаваме на хибридни влияния !!!

2016.07.26 | 16:22

4
Яко се бъркаш! Краварите рарушават всички държави, сега е ред на Европа! Целта им е унищожението и планът им действа вече 27-ма година успешно! Българският народ загива, благодарение на хамерика за България! Трябва да се отървем от западните рептили, не им дължим нищо! Те винаги са били наши врагове!

2016.07.26 | 16:22

3
На никого не дължим нищо, особено на западняците и краварите! В цялата ни героична история те са били против интересите на България и съюзници на Турция! От западняците само ЗЛО сме видели и никога нищо добро. Последните 27 години ни доведоха държавата до пълна разруха! Само с Русия ще бъдем отново добре, процъфтяваща държава, която бяхме!

2016.07.22 | 11:19

2
педал насран

Добави коментар

Водещи новини