Меглена Кунева: Аз не съм в бизнеса с омразата

  • 15 май 2016 10:35

  • 2352
  • 7
Меглена Кунева: Аз не съм в бизнеса с омразата
©

„Аз не съм в бизнеса с омразата, не работя така. Не съм постигнала това, което съм постигнала на базата на омраза и обида към другите”. Така образователният министър и вицепремиер Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори на ген. Атанас Атанасов, който заяви в сутрешния блок на bTV, че тя е наемник на ГЕРБ.

„Това желание да свои Реформаторския блок е погрешно, не можем да играем непрекъснато на Иван Грозни, който иска да убие това, което е създал”, категорична е Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

По повод призива на лидера на ДСБ Радан Кънев десните да подкрепят Росен Плевнелиев за втори президентски мандат като независим кандидат, Кунева каза, че е изненада от този ход. „Това много пречи на РБ да работи както трябва”, смята тя.

„В човешките отношения има симетрия и ми се струва безсмислено след това да му се обадиш и да му вдигнеш скандал защо не те е попитал”, допълни вицепремиерът. По думите й ДСБ никога не са били изолирани от събрания на реформаторите, като последното е било миналия вторник. „Тогава нямаха такива идеи за обсъждане”, каза Кунева.

Вицепремиерът заяви, че управлението е стабилно, въпреки че АБВ оттеглиха подкрепата си.

„Аз не съм желязната лейди на българското образование. Ставаше въпрос дали ако някой е без академична степен, може да бъде министър на образованието. Това беше едната от линия, по която протекоха атаките срещу мен”, обясни Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 сравнението с Маргарет Тачър.

На въпрос как се регулира създаването на учебници, образователният министър обясни, че в момента всеки преподавател решава кой учебник да използва. „Освен това децата в момента боравят с таблети и начините да се направи един урок интересен са повече от един”, смята тя.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2352 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
mdjd

2016.06.12 | 18:41

7
Тази е една от многото, която ще я съди нов Народен съд.
007

2016.06.12 | 18:41

6
Ей!Вие е.... ли се с мен!?Казах ви да нея показвате повече,че после и професионална прос........ не може да ми вдигне самолета!

2016.06.12 | 18:41

5
Ти КОВРО проклета трябва да си в ЗАТВОРА !!
Стефанов

2016.06.12 | 18:41

4
Пеевски си е заминал, както си заминаха братя Галеви, както си замина Моллов. Следващите да идват. Има много за крадене. В България има големи възможности. Пълно е с пари за крадене. Хората са свикнали да живеят като свине и дори не им прави впечатление като ги ощетяват. Не знаят как да си защитят правата защото не знаят че имат такива. А на такива като Софиянски дори не им се налага да заминават никъде.
Истината за Кунева

2016.06.12 | 18:41

3
Кунева е в бизнеса с олигофренки и тя е основния дилър. Кой тъпак гласува за тази Куневска смрат ....???? Това са много болни и заблудени хора..!!!
Спрете Video terora срещу Децата

2016.06.12 | 18:40

2
Миглена Кунева е Министър на образованието и ще бъде виновна за наглия терор провеждан срещу десетки хиляди деца в училища ако не вземе веднаг а мерки. .Както се видя вместо да вземе мерки з а опазване живота и здравето на децата подпомага нагли педофили ползващи тежко терористични камери,скенери и обемно снимаща техника за причиняване на трайни увреждания

2016.05.17 | 10:47

1
krivoystata kurva kolko li kura navednuj gi nalapva..........

Добави коментар

Водещи новини