Кунева: Драма около антикорупционния закон няма

  • 13 май 2016 13:10

  • 2304
  • 3
Кунева: Драма около антикорупционния закон няма
© Булфото

Драма и истерии около антикорупционния закон няма. Това коментира в Русе вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 по повод на решението на парламентарната комисия за борба с корупцията да отхвърли този проект.

Тя обясни, че на заседание на Министерския съвет колегите й са се обединили около законопроекта и не е имало аргументи против.
"От тук нататък ролята на Министерския съвет приключва. Даваме законопроекта в ръцете на законодателната власт. Абсолютно нормално. Народните представители трябва да се консултират със своите избиратели и да кажат как е най-добре да го направим. Това не е закон за тези, които са обект на проверка, това е закон за България", каза Кунева. Тя обясни, че този проект не е неин, а е на Министерския съвет.

"Аз направих така, че този проект да е европейски, да е добре написан и да е една чудесна основа за разговори в Народното събрание", заяви Кунева и допълни, че законопроектът изпълнява най-добрите европейски изисквания.

По повод на изказване на ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от ДСБ в национална медия тази сутрин, Кунева коментира, че тя не е "човекът, който се храни от конфликти и негативизъм". По думите й Реформаторският блок е проект, който е обнадеждил много хора, предаде БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2304 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
6

2016.05.14 | 01:00

3
Драма и истерии около антикорупционния закон няма. Е па няма то и такъв закон няма.

2016.05.13 | 19:28

2
този миндил кога ще ходи у затвора
007

2016.05.13 | 19:28

1
Казах ви да не я показвате повече!Отразява ми се зле на пиенето и секса!

Добави коментар

Водещи новини