Петков: АБВ ще търси по-широка подкрепа за силна президентска двойка

  • 17 април 2016 08:46

  • 1465
  • 4
Петков: АБВ ще търси по-широка подкрепа за силна президентска двойка
©

„Надявам се през месец май да имаме дебат за конкретни президентски кандидатури. Стремежът ни е да не се ограничаваме само в рамките на АБВ, а да търсим една по-широка подкрепа за една силна президентска двойка“, заяви в Силистра заместник -  председателят на ПП АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, в коментар на обсъжданите по форумите две имена - Георги Първанов и Ивайло Калфин.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в подчерта, че АБВ е единствената политическа формация, която е организирала още в началото на тази година широк обществен дебат с участието на осем политически сили, както и с представители на академичната общност и професионалните среди, водени от желанието да дадат на българските граждани възможност да направят информиран избор преди кампанията за президентските избори.

По думите на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, партия АБВ като лява, социална и патриотична формация, ще търси своите партньори в този спектър, както също и сред дясноцентристки формации.В този смисъл, заместник председателят на АБВ даде висока оценка на сътрудничеството на партията досега с „Гергьовден“, като политическа формация, взела активно участие в кампанията на АБВ.

Структурата на АБВ в Силистра получи висока оценка за работата си от доц. Христо Михайлов, член на Националния съвет на партията и координатор за Североизточна България. По думите му партийната структура работи добре, привлича нова членска маса и изгражда нови клубове. В подкрепа на тази висока оценка, доцент Михайлов съобщи, че по време на конференцията нови 40 члена на партията ще получат своите членски карти.

Като задача пред новото областно ръководство в Силистра доц. Михайлов определи изграждането на структура в община Ситово, която е и единствената община в област Силистра, в която АБВ няма свои клубове, въпреки наличието на членове и симпатизанти.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и доц. Христо Михайлов участваха в Областната отчетно-изборна конференция на АБВ в Силистра.

Последвайте канала на

Калина Христова
1465 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.04.17 | 18:52

4
Гоце ако търсите по-широка предложете Рада реформаторската
ники

2016.04.17 | 18:52

3
цунете се с гроб

2016.04.17 | 18:52

2
Тия много се увеличили с още 40 парчета. Ще превземат с избори целия политически елит?Да им се неначудиш!

2016.04.17 | 18:52

1
Първанов НЯМА никакъв шанс , даже и да използва Калфин , които е по-подходящ за президент .

Добави коментар

Водещи новини